Ο Καρεμπέ έφερε στην Ελλάδα «λαβράκι» από την Αγγλία!

Ο Καρεμπέ έφερε στην Ελλάδα «λαβράκι» από την Αγγλία!

Με ενέργειες του Καρεμπέ βρέθηκε στην Ελλάδα και προπονήθηκε με τον Ολυμπιακό ο 18χρονος Αγγλος επιθετικός Ντάριο Σεσέι ντε Λούκα!

Ο Ολυμπιακός είναι ενεργός σε μεταγραφικό επίπεδο 365 ημέρες τον χρόνο. Ποτέ δεν σταματάει να ασχολείται με την αναζήτηση, παρακολούθηση, αξιολόγηση ποδοσφαιριστών. Και αυτό δεν αφορά μόνο στην πρώτη ομάδα, αλλά σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα. Με τους Ερυθρόλευκους να μην κρύβουν ότι δίνουν πολύ μεγάλη βάση στην ενίσχυσή τους με ποδοσφαιριστές που διαθέτουν ταλέντο και προοπτική, μικρής ηλικίας, ώστε να δουλέψουν, να βελτιωθούν και να αποδείξουν μέσα από την τριβή και τη δουλειά εάν μπορούν να σταθούν σε υψηλό επίπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής είναι ο Ντάριο Σεσέι ντε Λούκα. Ενας ποδοσφαιριστής που βρέθηκε στην Ελλάδα και προκάλεσε αίσθηση με το ταλέντο και τα διαφορετικά στοιχεία του παιχνιδιού του. Ένα παιδί που ήρθε για να δοκιμαστεί από τους Πειραιώτες και να αποφασιστεί εάν θα μείνει. Και όπως προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες, γίνονται προσπάθειες να μονιμοποιηθεί στον Πειραιά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι για την άφιξη του Ντε Λούκα στην Ελλάδα μερίμνησε προσωπικά ο Κριστιάν Καρεμπέ. Ο οποίος το γνώριζε και πρότεινε στην ακαδημία να τον δοκιμάσει για κάποιο διάστημα και να αποφανθεί για την αξία του και εάν αξίζει να επενδύσει ο Ολυμπιακός χρόνο στην περίπτωσή του. Με τη δοκιμή να φαίνεται ότι πήγε αρκετά καλά.

Ο γεννημένος το 2002 επιθετικός προέρχεται από μία από τις σημαντικότερες ακαδημίες του Λονδίνου, που τροφοδοτεί με ποδοσφαιριστές διαρκώς τις ομάδες της Premier League, της Championship και των υπόλοιπων κατηγοριών του αγγλικού ποδοσφαίρου. Πέρασε για ένα διάστημα από τις ακαδημίες της Χάντερσφιλντ, μεταπήδησε στην Αρσεναλ και τώρα αναζητά την ευκαιρία του στον Ολυμπιακό.

Ο ντε Λούκα έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις έως τώρα. Είναι αριστεροπόδαρος, με καλό κορμί, γρήγορος, δυνατός, με πολύ καλή τεχνική και ντρίμπλα, με καλή επαφή με τα δίχτυα και με πολύ καλή γνώση των βασικών. Αγωνίζεται κυρίως ως σέντερ φορ, αλλά με την ίδια ευχέρεια παίζει και ως εξτρέμ. Είναι ακόμη άγουρος και λίγο «τσαπατσούλης», αλλά όπως φαίνεται, έχει πείσει τον Καρεμπέ και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να τον προσέξουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ