Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού

Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού

Μεγάλες εκπλήξεις απο τον Γκαρθία που πάει με 4-3-3 στο ντέρμπι. Στον πάγκο ο Ανσαριφάρντ αλλά και ο Μάριν

Μεγάλες εκπλήξεις απο τον Όσκαρ Γκαρθία στην εντεκάδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Καταλανός επέλεξε 4-3-3 με τρίγωνο Ρομαό-Οφόε Ζιλέ στον άξονα και τους Φορτούνη-Πάρντο σε ρόλο ακραίων επιθετικών. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Κέβιν Μιραλάς, σε μια… επιστροφή που μας γυρίζει στα χρόνια της πρώτης θητείας του Βέλγου στο μεγάλο λιμάνι.

Ο Γκαρθία χώρεσε στο αρχικό σχήμα με τον τρόπο αυτό και τον Οτζίτζα Οφόε που έχει να βρεθεί στην εντεκάδα απο τις 17 Δεκέμβρη (Ολυμπιακός-ΠΑΣ 1-0) αλλά και τον Γκιγιόμ Ζιλέ που το τελευταίο διάστημα είναι ίσως ο πιο φορμαρισμένος ποδοσφαιριστής των Ερυθρόλευκων.

Σε ότι αφορά στην άμυνα; Εκεί είναι κανονικά στα δύο άκρα ο Ομάρ με τον Κούτρη που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμού τις προηγούμενες ημέρες. Έκπληξη υπάρχει στους στόπερ. Όχι τόσο απο την επιστροφή του Αλμπέρτο Μποτία που έμοιαζε σχεδόν βέβαιη, αλλά απο την επιλογή του Γκαρθία να στείλει δίπλα στον Ισπανό τον Σισέ. Ο Ένγκελς στον πάγκο δηλαδή, παρότι και εκείνος είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά η εντεκάδα του Ολυμπιακού: Προτό, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Μποτία, Κούτρης, Ρομαό, Ζιλέ, Οφόε, Φορτούνης, Πάρντο, Μιραλάς.

Κάπως έτσι στον πάγκο έμεινε ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος δεν είχε ξεκινήσει ούτε στον πρώτο προημιτελικό κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες. Στον πάγκο και ο Μάρκο Μάριν που φάνηκε απο το ματς της Τρίπολης ότι έχει χάσει έδαφος αυτόν τον καιρό στις επιλογές του προπονητή. Η εικόνα του στο πρώτο ημίχρονο με τον Αστέρα (αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα) προφανώς είναι η… βάση για την σημερινή απόφαση του Γκαρθία.

Με 4-3-3 λοιπόν ο Ολυμπιακός. Επιλογή που αν μη τι άλλο μοιάζει με μια… πρώτη έκπληξη στη βραδιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ