ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ: Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ: Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος πέτυχε μια ακόμα νίκη σε εκτός έδρας παιχνίδι με τα γκολ που πέτυχαν οι Πέλκας και Πριγιοβιτς(δις).

Ο ΠΑΟΚ πέρασε και από τους Ζωσιμάδες κερδίζοντας τον ΠΑΣ με 3-1 και παραμένει μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ περιμένει να μάθει τι θα κάνουν ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Πασχαλάκης: Μετά από 971λεπτά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είδε την μπάλα στην κεφαλιά του Κόντε να καταλήγει στα δίχτυα του. Έκανε κάποια λάθη στο πρώτο ημίχρονο θέλοντας να παίξει γρήγορα την μπάλα.

Μάτος: Ο Βραζιλιάνος αμυντικός και σήμερα «κατάπιε» πολλά χιλιόμετρα. Μπορεί να μη σκόραρε, όμως είχε σημαντική παρουσία στο παιχνίδι, καθώς από τα δικά του πόδια ξεκίνησαν όλες οι επιθέσεις του ΠΑΟΚ.

Βαρέλα: Βράχος στην άμυνα ο έμπειρος αμυντικός του Δικεφάλου. Είχε συμμετοχή στο τρίτο γκολ του Πρίγιοβιτς.

Κρέσπο: Ο Ισπανός δεν ήταν σταθερός στις μεταβιβάσεις του. Έκανε κάποια λάθη τα οποία δεν στοίχησαν την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Βιεϊρίνια: Ο αρχηγός του Δικεφάλου έκανε ένα ακόμα μεστό παιχνίδι. Πολλά τρεξίματα και ανεβάσματα στα αντίπαλα καρέ ενώ προσπάθησε να βρει δίχτυα.

Μαουρίτσιο: Ο Βραζιλιάνος χαφ ήταν αρκετά δυνατός στο πολυπρόσωπο κέντρο του ΠΑΣ. Παρότι δεν είχε σημαντική βοήθεια από τον Σάκχοφ πάλεψε και βοήθησε σημαντικά στη νίκη του ΠΑΟΚ.

Σάκχοφ: Ο Ουκρανός μέσος έκανε αρκετά λάθη στο χώρο του κέντρου και μάλιστα αβίαστα.

Πέλκας: Ακόμα και με την μάσκα στο πρόσωπο του είχε πολύ καλή παρουσία. Πέτυχε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ και βοήθησε σημαντικά με την τεχνική του να φτάσει η ομάδα του σε μια εύκολη νίκη.

Κάμπος: Σήμερα δεν βοήθησε όσο θα ήθελε ο προπονητής. Ναι μεν ήταν μαχητικός και φιλότιμος, όμως έκανε αρκετά λάθη όταν έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του.

Μακ: Ο Σλοβάκος επιθετικός είχε για ένα ακόμα παιχνίδι μια πολύ καλή συνεργασία με τον Βιερίνια. Έβγαλε αρκετές κούρσες, όμως δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες.

Πρίγιοβιτς: Πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ του Δικεφάλου φτάνοντας τα 12 τέρματα στο πρωτάθλημα. Θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα καθώς δύο φορές βρέθηκε απέναντι από τον Βελλίδη, με τον πορτίερο του ΠΑΣ να τον νικάει ισάριθμες φορές.

Αζεβέδο: Πρώτη εμφάνιση για τον Βραζιλιάνο αμυντικό που έδειξε ότι χρειάζεται ακόμα χρόνο για να μπορέσει να βγάλει ένα ολόκληρο παιχνίδι.

Λημνιός: Αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και δεν μπορεί να αξιολογηθεί.

Μπίσεσβαρ: Ήταν η τρίτη αλλαγή του Ράζβαν Λουτσέσκου στο παιχνίδι. Μπήκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα και δεν μπορεί να αξιολογηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ