Κούγιας : «Ο Παράσχος ανέδειξε την απόλυτη αλητεία στα επίσημα του Παναιτωλικού»

Κούγιας : «Ο Παράσχος ανέδειξε την απόλυτη αλητεία στα επίσημα του Παναιτωλικού»

Ο Αλέξης Κούγιας με νέα δήλωση του αφήνει σαφείς αιχμές για τα παράπονα του Παναιτωλικού από τη διαιτησία, ενώ αναφέρθηκε και στο περιστατικό του Γιώργου Παράσχου την ώρα των δηλώσεων του.

Ο Αλέξης Κούγιας μετά την ήττα του Παναιτωλικού από τον Απόλλωνα Σμύρνης εξαπέλυσε επίθεση κατά της ομάδας του Αγρινίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ μετά την πρώτη του τοποθέτηση σχετικά με το ματς στο Αγρίνιο, προχώρησε σε ακόμη μια και πίκαρε» τους γηπεδούχους για τα παράπονά τους για τη διαιτησία, ενώ παράλληλα δεν ξέχασε τον Ζαχαριάδη.

Ακόμη ο μεγαλομέτοχος των βυσσινί μίλησε και για όσα συνέβησαν στο τέλος με τον Γιώργο Παράσχο και το γεγονός ότι τον έβριζαν την ώρα της συνέντευξη του στο συνδρομητικό κανάλι από τα επίσημα του Παναιτωλικού.

Αναλυτικά η δήλωση του Κούγια:

«Παρακολουθώ τις δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα, ο οποίος διαμαρτύρεται για την διαιτησία του Τζοβάρα που στο 2ο ημίχρονο έβλεπε μόνο την μία περιοχή, δίπλα στα μάτια του ο Τσιγγάρας κτυπάει εν ψυχρώ, χωρίς την μπάλα, τον παίκτη του Απόλλωνα που έχει κάνει ήδη την πάσα και βγαίνει στην επίθεση, χωρίς να του δείξει ούτε καν κίτρινη κάρτα, όπως δεν έδειξε σε ακόμα 10 φάσεις άγριων μαρκαρισμάτων των παικτών του Παναιτωλικού και έχει το θράσος να διαμαρτύρεται για την διαιτησία.

Από αύριο ο κ. Κλάτενμπεργκ πρέπει να βάζει σε όλα τα παιχνίδια του Παναιτωλικού, τον αδέκαστο γόνο της αδέκαστης οικογενείας διαιτητών με το ένδοξο αρχαϊκό όνομα Πραξιτέλης, κύριο με Κ κεφαλαίο Ζαχαριάδη, ώστε ο επίσης με αρχαϊκό όνομα Τραϊανός να μην πάθει κατάθλιψη.

Βλέπω μεγάλη στενοχώρια απόψε του υπαλλήλου του ΚΤΕΟ Αγρινίου κ. Παπαχρήστου για την ήττα της ομάδας του.

Ευτυχώς που ο Παράσχος την ώρα των δηλώσεων του ανέδειξε την απόλυτη αλητεία στον χώρο των επισήμων το Παναιτωλικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ