Πέλκας : «Στόχος μας ο τίτλος»

Πέλκας : «Στόχος μας ο τίτλος»

Ο Δημήτρης Πέλκας με δηλώσεις του στάθηκε στη σοβαρότητα που έδειξε η ομάδα του στους Ζωσιμάδες, αλλά και στην πορεία πρωταθλητισμού που κάνει ο ΠΑΟΚ.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός που πέτυχε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες μετά το τέλος του αγώνα μίλησε αρχικά για το πως έφτασε η ομάδα του σ’ αυτή τη νίκη: «Βάλαμε το γρήγορο γκολ και μετά δείξαμε σοβαρότητα. Πετύχαμε άλλα τρία γκολ και ουσιαστικά καθαρίσαμε το παιχνίδι. Αυτό θέλαμε να κάνουμε και σε άλλα παιχνίδια, αλλά αυτή τη φορά το πετύχαμε».

Για την αλλαγή συστήματος του ΠΑΣ και τον αγωνιστικό χώρο: «Υπήρχαν πιο πολλοί χώροι για μας μετά την αλλαγή συστήματος του αντιπάλου. Το γήπεδο ήταν πολύ βαρύ και πολλές φορές μας αργούσε στο ξεπέταγμα. Μετά από λίγη ώρα το συνηθίσαμε και έτσι δεν είχαμε πρόβλημα μέσα στον αγώνα».

Εάν ο ΠΑΟΚ πλέον έχει συνηθίσει να κερδίζει: «Έχουμε βρει χημεία και αυτό φαίνεται. Το λέγαμε ότι θέλαμε λίγο χρόνο και εδώ και μερικούς μήνες δείχνουμε ότι αυτό περιμέναμε και εμείς. Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε και καλύτερα και πλέον σκεφτόμαστε τον επόμενο αγώνα του κυπέλλου».

Στα πόσα γκολ θα σταματήσει φέτος ο ίδιος: «Δεν έχει σημασία εάν θα σκοράρω εγώ ή κάποιος άλλος μέσα στην ομάδα. Το θέμα είναι να κερδίζουμε. Εάν μου έλεγε κάποιος να κερδίσουμε 0-1 με αυτογκόλ θα έλεγα ευχαριστώ και θα πηγαίναμε παρακάτω. Στόχος μας είναι ο τίτλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ