Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο Βύντρα!

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο Βύντρα!

Ο Λουκάς Βύντρα διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ εξαιτίας του κορωνοϊού, σύμφωνα με όσα αναφέρουν ΜΜΕ στη Φθιώτιδα.

Η Λαμία είναι η τελευταία χρονικά ομάδα που «χτυπήθηκε» από τον κορωνοϊό, καθώς ανακοίνωσε το Σάββατο 9 θετικά κρούσματα μετά από τεστ που διενεργήθηκαν με αποτέλεσμα να αναβληθεί η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Κυριακή (17:15).

Μάλιστα φαίνεται πως ένας εξ αυτών είναι κι ο Λουκάς Βύντρα που προσβλήθηκε από τον ιό, με τοπικό μέσο να τονίζει πως ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της ομάδας της Φθιώτιδας, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο Έλληνας μπακ της Λαμίας είχε έντονη αδιαθεσία και αναγκάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο της πόλης, χωρίς ωστόσο να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση του.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα ονόματα των 9 κρουσμάτων δεν έχουν γίνει γνωστά από τη Λαμία, ενώ όλοι στον σύλλογο ακολουθούν πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ