Να πάει ήρεμος στις γιορτές ο Ολυμπιακός, ντέρμπι στην Τούμπα

Να πάει ήρεμος στις γιορτές ο Ολυμπιακός, ντέρμπι στην Τούμπα

Με δύο άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται η Super League σήμερα Κυριακή (20/12) με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ να ρίχνονται στη μάχη.

Με νίκες θέλουν να αποχαιρετίσουν το 2020, ο καθένας για δικούς του λόγους, Ολυμπιακός, Λάρισα, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός…

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν τους «βυσσινί» στο Φάληρο στις 15:00 στο πλαίσιο της 13ης στροφής της Super League, ενώ τα περισσότερα βλέμματα είναι στραμμένα στην Τούμπα, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Από το σημερινό πρόγραμμα, «απουσιάζει» η αναμέτρηση Ατρόμητος – Λαμία, η οποία αναβλήθηκε λόγω των εννιά κρουσμάτων στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 15:00 το μεσημέρι την Λάρισα, η οποία θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας θέλουν να κλείσουν θετικά και με νίκη τη χρονιά στην οποία διέπρεψαν. Οι «βυσσινί» από την άλλη, θα τα παίξουν όλα για όλα στο Φάληρο, ενώ να σημειωθεί ότι τελευταία φορά που κέρδισαν ήταν στις 4 Νοεμβρίου, όταν είχαν φύγει με το διπλό από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει και τα επτά τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο την ΑΕΛ, σκοράροντας 21 φορές και δεχόμενος μόλις δύο γκολ. Τελευταία επιτυχία της ΑΕΛ στις 25 Σεπτεμβρίου 2016, όταν νίκησε στην έδρα της με 1-0. Είναι και η μοναδική νίκη στα τελευταία δώδεκα παιχνίδια, με τον Ολυμπιακό να έχει κερδίσει τα έντεκα από αυτά.

Με μία σπουδαίο μάχη λένε «αντίο» στο 2020 ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προέρχεται από την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή από τον Άρη, τρεις μέρες μετά τον αποκλεισμό του από το Europa League.

Το «τριφύλλι» προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες. Πήρε εννέα βαθμούς όσους είχε μαζέψει στα εννέα προηγούμενα παιχνίδια, όπου είχε δύο νίκες και πηγαίνει με… φόρα στην Τούμπα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ