Το match programme του Ολυμπιακός – Λάρισα

Το match programme του Ολυμπιακός – Λάρισα

Διαβάστε το Match Programme για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λάρισα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Superleague. Συνέντευξη Μπρούμα και αφιέρωμα στον Χοσέ Χολέμπας.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε (20/12, 15:00) τη Λάρισα στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Superleague. Με αυτή την αναμέτρηση, οι «Ερυθρόλευκοι» αποχαιρετούν το 2020 καθώς αποτελεί την τελευταία για τη φετινή χρονιά.

Ο σύλλογος του Πειραιά δημοσίευσε το Match Programme του αγώνα με τους «βυσσινί», μέσα στο οποίο υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για την επικείμενη «μάχη» ενώ αυτή τη φορά, υπάρχει εκτενές αφιέρωμα στον Χοσέ Χολέμπας.

Ταυτόχρονα, ανάμεσα στις σελίδες ξεχωρίζει και η συνέντευξη του Μπρούμα, ο οποίος επιστρέφει στη δράση μετά τον τραυματισμό του. Συγκεκριμένα, μιλάει για την εύκολη προσαρμογή που είχε λόγω του πολύ καλού κλίματος στον σύλλογο, την κλήρωση του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League που τον φέρνει αντιμέτωπο με την ομάδα όπου ανήκει, Αϊντχόφεν, ενώ τέλος, αναφέρεται στους στόχους της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Δείτε το Match Programme:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ