Ευκολίες στον ΠΑΟΚ, «γελάκια» και ειρωνεία για τον Αρη

Ευκολίες στον ΠΑΟΚ, «γελάκια» και ειρωνεία για τον Αρη

Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Δημήτρης Οικονόμου, είπε ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Οταν πήγε η κουβέντα στον Αρη όμως αντιμετώπισε τους Κιτρινόμαυρους με γελάκια και ειρωνεία.

Με διαφορετικό τρόπο φαίνεται πως αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση τον ΠΑΟΚ και τον Αρη, παρότι πρόκειται για δύο ιστορικές ομάδες, με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Δημήτρη Οικονόμου, να προκαλεί με τη στάση του και τις δηλώσεις του. Την Κυριακή ο Υφυπουργός αναφέρθηκε στο θέμα του νέου γηπέδου του Δικεφάλου του Βορρά και μάλιστα τόνισε ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σε δηλώσεις που έκανε προσπάθησε να καθησυχάσει τους ανθρώπους και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, λέγοντας ότι θα γίνει ό,τι χρειαστεί για να βοηθηθεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μέχρι εδώ, μπορεί να πει κανείς ότι καλά κάνει ο κ. Δημήτρης Οικονόμου και θέλει να βοηθήσει, αφού το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται νέα γήπεδα.

Στην προσπάθειά του όμως να καθησυχάσει τους Ασπρόμαυρους, άρχισε να ειρωνεύεται τον Αρη και να προκαλεί οργή με τα… γελάκια και τις δηλώσεις του. «Θέλουμε μετά να ασχοληθούμε και με το γήπεδο του Άρη», ανέφερε ο Υφυπουργός Περιβάλλοντας, τονίζοντας βέβαια ότι το λέει για πλάκα. Μάλιστα, για να μην παρεξηγηθεί και χαλάσει την εικόνα του στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, είπε τρεις φορές ότι το λέει για πλάκα! Μην πιστέψει κανείς ότι οι δύο ομάδες αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο από την Κυβέρνηση.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά από τον κ. Δημήτρη Οικονόμου, ο οποίος από τη μία κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για τον ΠΑΟΚ και τη δημιουργία του νέου γηπέδου του Δικεφάλου και από την άλλη, ειρωνεύεται τον Αρη. Με γελάκια και ειρωνεία, ενώ για να… ολοκληρώσει το γλυκό είπε ότι δεν γνωρίζει εάν υπάρχει άλλη ομάδα στη Θεσσαλονίκη που χρειάζεται αναβάθμιση στις αθλητικές της εγκαταστάσεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ