ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός : Χάρισαν αποβολή στον Βιεϊρίνια 

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός : Χάρισαν αποβολή στον Βιεϊρίνια 

Στο 73’ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια κλώτσησε από πίσω δύο φορές τον Χατζηγιοβάνη, που έφευγε στην κόντρα, με τον Ούγγρο διαιτητή να δίνει το φάουλ, αλλά όχι την κίτρινη κάρτα στον Πορτογάλο, ο οποίος είχε «κιτρινιστεί» στο 58’ και θα έπρεπε να αποβληθεί.

Συνεχίζονται τα διαιτητικά… παρατράγουδα στην Τούμπα. Μετά το πέναλτι που δεν έδωσαν ο Ούγγρος διαιτητής, Τάμας Μπόγκναρ και ο Κροάτης VARίστας, Γκόραν Γκαμπρίλο, υπέρ του Παναθηναϊκού στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο ημίχρονο χάρισαν αποβολή στον Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος μπακ του ΠΑΟΚ κλώτσησε δύο φορές από πίσω τον Χατζηγιοβάννη, που έβγαινε στην κόντρα, με τον Ούγγρο να δίνει το φάουλ υπέρ του μεσοεπιθετικού του Τριφυλλιού, αλλά να μην δείχνει την κίτρινη κάρτα στον άσο του Δικεφάλου.

Ο Βιεϊρίνια είχε δεχθεί κάρτα στο 58’ και εάν έπαιρνε την κίτρινη θα πηγαίνει νωρίτερα από τους υπόλοιπους παίκτες στα αποδυτήρια και θα άφηνε τον Δικέφαλο με παίκτη λιγότερο. Ο Ούγγρος διαιτητής όμως έκλεισε τα μάτια, χάρισε την αποβολή στον αμυντικό του ΠΑΟΚ και έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να συνεχίσουν με 11 ποδοσφαιριστές.

Μια φάση που ήταν καραμπινάτη περίπτωση δεύτερης κίτρινης κάρτας, ο Ούγγρος διαιτητής την μετέτρεψε σε απλό φάουλ, αφήνοντας τον ΠΑΟΚ να παραμείνει με 11 παίκτες. Με το «έτσι θέλω».  Μια απόφαση, που όπως ήταν λογικό προκάλεσε την οργή των φιλοξενούμενων…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ