Γκαρσία : «Αφιερωμένο στον Ουαγκέ, έδωσε την καρδιά του»

Γκαρσία : «Αφιερωμένο στον Ουαγκέ, έδωσε την καρδιά του»

Στον μεγάλο άτυχο της χρονιάς, Μούσα Ουαγκέ, αφιέρωσε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ο Πάμπλο Γκαρσία.

Στην κάμερα του PAOK TV μίλησε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού την οποία αφιέρωσε στον Μούσα Ουαγκέ που τραυματίστηκε σοβαρά στο ντέρμπι με τον Άρη και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον εννιά μήνες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί τα παιδιά κέρδισαν πέντε συνεχόμενα ματς. Δεν μετράω την προηγούμενη ήττα. Σήμερα ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς, γιατί όταν χάνεις ένα ντέρμπι στο επόμενο θέλεις τη νίκη. Φάγαμε πάλι ένα γκολ από ατομική ενέργεια, αλλά η ομάδα ήθελε το παιχνίδι για διάφορους λόγους.

Είναι μια νίκη και για τον Ουαγκέ, γιατί έδωσε την καρδιά του. Θα πάει καλά το παιδί γιατί είναι μικρός και έχει θέληση να παίξει μπάλα. Τώρα θα πάμε για τις διακοπές λίγο χαρούμενοι όλοι.

Όλα μετράνε στο ποδόσφαιρο, δουλέψαμε και τα στημένα και μας έδωσαν τους βαθμούς σήμερα. Αυτό που κρατάω είναι ότι παλέψαμε όλοι και θέλαμε τη νίκη. Δουλέψαμε καλά και σήμερα μπήκαν τα γκολ. Πάντα στη ζωή δεν μετράει αν είσαι καλός προπονητή ή καλός παίκτης, μετράει η αγάπη.

Όσο για τα όσα συζήτησε με τον Μπόλονι: «Ο Μπόλονι είναι καλός άνθρωπος, μου είπε καλή επιτυχία του ευχήθηκα και εγώ και εγώ αυτό που κρατάω στη ζωή μου είναι οι άνθρωποι.

Μακάρι να μπορούσαμε να αφήσουμε πίσω αυτή την αρρώστια που ταλαιπωρεί τον κόσμο. Πρέπει να προσέχουμε όλοι, μακάρι να φύγει αυτός ο ιός από την ζωή μας.

Είμαι ευχαριστημένος γιατί ήμουν πέντε χρόνια στις ακαδημίες και μου δόθηκε η ευκαιρία ευχαριστώ όλο τον κόσμο και την οικογένεια Σαββίδη, μακάρι να γεμίσει ξανά η Τούμπα και να έχουμε υγεία…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ