Η απάντηση του Καρυπίδη στην… παράσταση του Πάμπλο Γκαρσία (vid)

Η απάντηση του Καρυπίδη στην… παράσταση του Πάμπλο Γκαρσία (vid)

Το αφεντικό του Άρη απάντησε με… κινηματογράφο, στις δηλώσεις για Όσκαρ του Ουρουγουανού προπονητή.

Ποιος ξέρει ίσως να έχει κάτι το νερό της Τούμπας. Ίσως πάλι, αρκετά έξυπνοι άνθρωποι να μπαίνουν στο «πετσί» του ρόλου τους. Όπως και να έχει; Η ιστορία καταγράφει μια σειρά πλέον από προπονητές του ΠΑΟΚ που θα μπορούσαν κάλλιστα στα 60s να κάνουν θραύση στον ελληνικό κινηματογράφο, κοντράροντας στα ίσα τον Νίκο Ξανθόπουλο.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης που δεν περιμέναμε ότι θα βρει ποτέ «αντίπαλο» σε αυτή τη λίστα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τα δικά του… μαθηματικά και όλες εκείνες τις γραφικότητες που τον καθιστούν αξέχαστο (από την εποχή που πήρε το καπελάκι του και έφυγε αφήνοντας τον Giorgis να παίζει FM). Πλέον και ο Πάμπλο Γκαρσία. Το αποψινό ρεσιτάλ του Ουρουγουανού ήταν επιπέδου AX BAX φιλμ. «Το πρόβλημα είναι ότι ξέρουμε ότι μας πολεμάνε από παντού. Εγώ μπορεί να είμαι χαλιά ή να είμαι καλά, αλλά περπατάω με το κεφάλι ψηλά. Όχι σαν κατσαρίδα. Εδώ έχουμε τη φωτογραφία του Κούδα. Δεν πέφτουμε με τίποτα». Σπάσανε τα γραφικόμετρα. Εκεί όμως που έδωσε ρέστα ο Πάμπλο με το κεφάλι ψηλά ήταν στην δήλωση με την οποία θέλησε να διαχειριστεί τη «σφαλιάρα» της περασμένης Κυριακής από τον Άρη. «Αυτό το παιχνίδι δεν το μετράω γιατί χάσαμε με άλλους τρόπους» είπε και αν τον άφηναν λίγο ακόμη μπορεί να αποκάλυπτε ότι την απόπειρα δωροδοκίας στον Σιαμπάνη την έκανε ο Άρης (!!!!!). Το απόλυτο παραλήρημα.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης είναι νέος άνθρωπος: Μόλις 41 ετών. Προφανώς δεν πρόλαβε τις ταινίες του Ξανθόπουλου.

Φαίνεται όμως ότι θυμάται τον συγχωρεμένο τον Στάθη Ψάλτη να φωνάζει «αχ Κούλα». Εξ ου και η φωτογραφία που επέλεξε στο insta. Σε ένα story… αφιερωμένο εξαιρετικά. Με τον Σταθάρα να οδηγεί μουτρωμένος και απογοητευμένος. Και με μια λέξη να τα λέει όλα «Κλάμααααα». Ναι, έδωσε πόνο το αφεντικό του Άρη. Όπως ακριβώς την περασμένη Κυριακή. Και για να μην ξεχνιόμαστε; Οι Κιτρινόμαυροι είναι στο +2 από τους συμπολίτες.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ