Πινακάς : «Να βγάλουμε την ομάδα από από τη δύσκολη κατάσταση»

Πινακάς : «Να βγάλουμε την ομάδα από από τη δύσκολη κατάσταση»

Να δουλέψουν όλοι ώστε η ΑΕΛ να βγει από την τωρινή δύσκολη κατάσταση τόνισε μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Πινακάς.

Η Λάρισα δεν μπόρεσε να βάλει αντίσταση στον Ολυμπιακό καθώς ηττήθηκε στο Καραϊσκάκη με 5-1. Παρότι κατάφερε να ισοφαρίσει, η ΑΕΛ δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο γκολ της, με του ερυθρόλευκους να κλείνουν τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο σκόρερ των «βυσσινί», Δημήτρης Πινακάς, μίλησε για την κατάσταση που περνάει η ομάδα της Λάρισας και ανέφερε πως χρειάζεται να δουλέψουν όλοι ώστε να βγει η Λάρισα από τη δύσκολη κατάσταση που περνάει.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη NOVA:

«Ήταν ένα δύσκολο ματς. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα μας πιέσει. Δεχθήκαμε το γκολ στην αρχή. Καταφέραμε μετά από ένα στημένο να πετύχουμε το γκολ και κάπως ήταν καλύτερα τα πράγματα μέχρι εκείνη την στιγμή. Μετά ο Ολυμπιακός συνέχισε να μας πιέζει.

Δημιούργησε ευκαιρίες, κατάφερε και σκόραρε και τέλειωσε το ματς έτσι όπως τελείωσε. Προσπαθήσαμε σε κάποιες φάσεις να κρατήσουμε μπάλα, δε μας βγήκε σήμερα. Συνεχίζουμε. Κρατάω την προσπάθεια των συμπαικτών μου. Δείξαμε ότι θέλαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτό.

Πρέπει να τα καταφέρουμε. Πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω, να δουλέψουμε να δούμε τι φταίει και να βγάλουμε την ομάδα από αυτή τη δύσκολη κατάσταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ