Ο Μαρτίνς ζήτησε και δεξιό μπακ – Τι γίνεται με Ραφίνια, Ντρέγκερ και… Ανδρούτσο

Ο Μαρτίνς ζήτησε και δεξιό μπακ – Τι γίνεται με Ραφίνια, Ντρέγκερ και… Ανδρούτσο

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την αγορά για απόκτηση ενός δεξιού μπακ δυνάμει βασικού. Η κούραση του Ραφίνια, η ατυχία του Ντρέγκερ και ο Ανδρούτσος που δείχνει ότι μπορεί.

Ο Ολυμπιακός κινείται στην αγορά για την απόκτηση και δεξιού μπακ. Η πληροφορία είναι σαφής και αναφέρει ότι ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε να εξεταστεί σοβαρά η προσθήκη ενός ακόμη αμυντικού για το δεξιό άκρο της άμυνας. Δεν είναι σημερινό αίτημα, αλλά προέκυψε το τελευταίο διάστημα, με τον προπονητή να κρίνει ότι η ομάδα του χρειάζεται επιπλέον ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση. Εξ ου και ήρθαν στην επικαιρότητα ήδη ονόματα δεξιών μπακ, όπως αυτό του Αντουάν Κοντέ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, που έφτασε κοντά και το καλοκαίρι, αλλά τον… νίκησε στη στροφή ο Ντρέγκερ

Το εύλογο που προκύπτει είναι για ποιον λόγο ο Μαρτίνς επιθυμεί την ενίσχυση του Ολυμπιακού με δεξιό μπακ. Θέμα Ραφίνια δεν προκύπτει, παρά τις πρόσφατες φήμες περί Μπενφίκα. Επιπλέον, ο Ντρέγκερ βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποκατάστασης και μέσα στο επόμενη 10ήμερο θα είναι απολύτως έτοιμος. Ενώ κόντρα στη Λάρισα είδαμε για ακόμη μία φορά ότι ο Θανάσης Ανδρούτσος μπορεί να εξελιχθεί εντυπωσιακά στη συγκεκριμένη θέση. Και αυτή είναι μια σκέψη που αρέσει στους Πειραιώτες πριν το καλοκαίρι.

Τρεις λύσεις, τρεις τελείως διαφορετικοί ποδοσφαιριστές μεταξύ τους και χωρίς σε αυτούς να υπολογίζουμε τον Μάριο Βρουσάι, που έδειξε, τόσο με τη Μάντσεστερ Σίτι όσο και κόντρα στον Βόλο ότι μπορεί με μεγάλη άνεση να καλύψει εάν χρειαστεί το δεξιό άκρο της άμυνας.

Ο Μαρτίνς εμπιστεύεται τυφλά τον Ραφίνια και ο Βραζιλιάνος θα συνεχίσει να είναι ο βασικός του. Αλλά παράλληλα θέλει έναν ακόμη «έτοιμο» δεξιό μπακ για να τον πλαισιώσει! Κάτι που προφανώς αφορά την παρουσία των άλλων δύο παικτών, του Ντρέγκερ και του Ανδρούτσου. Με τον τελευταίο να είναι ήδη περιζήτητος, με αρκετές ομάδες από την Ελλάδα (και όχι μόνο) να επιθυμούν την απόκτησή του.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους υποψήφιους; Πέραν του Κοντέ, που είναι στη λίστα, ο Ουές, τον οποίο παρακολουθεί ο Ολυμπιακός όπως έχει αποκαλύψει to10.gr, αρέσει, αλλά δεν θεωρείται αυτή τη στιγμή «έτοιμος» για να παίξει. Οι Ερυθρόλευκοι τσεκάρουν τις επιλογές τους και μόλις αποφασίσουν τι θα κάνουν, θα κινηθούν αναλόγως.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ