Χιμένεθ : «Θα ήταν άδικο να χάσουμε, δεν είναι νίκη τίτλου»

Χιμένεθ : «Θα ήταν άδικο να χάσουμε, δεν είναι νίκη τίτλου»

Ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε πως θα ήταν άδικο η ΑΕΚ να φύγει ηττημένη από το Γ. Καραϊσκάκης κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ υπογράμμισε πως η νίκη των κιτρινόμαυρων δεν είναι τρίποντο τίτλου.

Η ΑΕΚ πήρε μια σπουδαία νίκη (2-1) στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και όπως τόνισε ο Μανόλο Χιμένεθ θα ήταν άδικο για την Ένωση να φύγει ηττημένη από το Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός επισήμανε πως δεν ήταν νίκη τίτλου, αλλά μόνο ένα σημαντικό βήμα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα τη Nova ο Μανόλο Χιμένεθ: 

Σκέφτηκα ότι αυτό μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο, να μείνεις πίσω στο σκορ κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός γιατί πάντα το παραμικρό λάθος μπορεί να στοιχίσει σε τέτοια παιχνίδια. Θα ήταν όμως άδικο όμως να μη φεύγαμε με ισοπαλία ή νίκη. Είδα τους παίκτες μου ότι το θέλουν πολύ, άλλες φορές οι ποδοσφαιριστές ακούνε τον προπονητή τους, άλλες του δείχνουν με την αγωνιστική συμπεριφορά τους τι πρέπει να κάνει.

Είναι μια δίκαιη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, έναν μεγάλο αντίπαλο, προσπάθησα να μεταδώσω ενέργεια στους ποδοσφαιριστές μου για να νικήσουμε το παιχνίδι. Δεν είναι νίκη τίτλου, δεν θα χάναμε το πρωτάθλημα αν δεν νικούσαμε απόψε, ούτε το κερδίσαμε με τη νίκη μας. Προηγείται μια άλλη ομάδα, έρχονται άλλες από πίσω μας, είναι ένα σημαντικό βήμα για την ΑΕΚ το αποψινό και μια μεγάλη νίκη, αλλά όχι καθοριστική».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ