«Τελειώνει» ο Καρέρα, μιλάει με Πογέτ και Χιμένεθ η ΑΕΚ!

«Τελειώνει» ο Καρέρα, μιλάει με Πογέτ και Χιμένεθ η ΑΕΚ!

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Μάσιμο Καρέρα από την ΑΕΚ, με την Ένωση να βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Επαφές με Πογέτ και Χιμένεθ.

Ο Μάσιμο Καρέρα όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ, καθώς η απόφαση της διοίκησης είναι ειλημμένη για την αποχώρηση του Ιταλού τεχνικού. Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη και κυρίως η εικόνα της Ένωσης ωθούν τον Καρέρα προς την έξοδο, με την ισοπαλία κόντρα στον Βόλο να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ο Ιταλός προπονητής έχει χάσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Ένωσης και είναι θέμα χρόνου η αποχώρηση του, με τη διοίκηση και τον Ίλια Ίβιτς ήδη να ψάχνει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του. Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι στα συν της ΑΕΚ για να βρει τον κατάλληλο τεχνικό να πορευτεί για το υπόλοιπο της σεζόν και όλα δείχνουν πως θα είναι ξένος.

Μάλιστα ήδη έχουν κυκλοφορήσει και τα πρώτα ονόματα για τον πάγκο των κιτρινόμαυρων. Οι πρώτοι που έχουν ακουστεί είναι οι παλιοί γνώριμοι Γκουστάβο Πογέτ και Μανόλο Χιμένεθ και μάλιστα φέρεται η πλευρά της ΑΕΚ να έχει επαφές και με τους δυο. Η πιο εφικτή περίπτωση είναι αυτή του Χιμένεθ, ο οποίος δεν αποκλείεται να επιστρέψει για τέταρτη φορά στην ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα έχουν ακουστεί ακόμη 2-3 ονόματα από το εξωτερικό, όμως ακόμη είναι πολύ νωρίς και στην Ένωση δεν θέλουν να πάρουν βιαστικές αποφάσεις για την αντικατάσταση του Καρέρα. Αξίζει να σημειωθεί πως κυκλοφόρησε μια φήμη και για τον Βλάνταν Ίβιτς που απολύθηκε πρόσφατα από τη Γουότφορντ, όμως φαίνεται πως το συγκεκριμένο σενάριο δεν «παίζει» τουλάχιστον προς το παρόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ