Η Χιλή ενδιαφέρεται για Πογέτ, θετικός ο Ουρουγουανός

Η Χιλή ενδιαφέρεται για Πογέτ, θετικός ο Ουρουγουανός

Το όνομα του Γκουστάβο Πογέτ «παίζει» για τον πάγκο της ΑΕΚ για τον Ουρουγουανό όμως ενδιαφέρεται και η εθνική ομάδα της Χιλής.

Ο Μάσιμο Καρέρα φαίνεται πως μετράει ώρες στην ΑΕΚ και ένα από τα ονόματα που «παίζουν» για την αντικατάστασή του είναι και αυτό του Γκουστάβο Πογέτ.

Ο Ουρουγουανός που τελευταία φορά δούλεψε στην Μπορντό το 2018 και τη σεζόν 2015-16 είχε αφήσει αρκετά καλές εντυπώσεις ως προπονητής της Ένωσης, είναι μαζί με τον Μανόλο Χιμένεθ οι δύο επικρατέστεροι αυτή τη στιγμή.

Ωστόσο η ΑΕΚ δεν είναι η μόνη ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Πογέτ. Σύμφωνα με το «prensafutbol» της Χιλής, η εθνική ομάδα της χώρας εξετάζει την περίπτωσή του ενώ πρόσφατα ο 53χρονος τεχνικός είχε έρθει σε συμφωνία με την Πενιαρόλ αλλά δεν προχώρησε λόγω της πανδημίας.

Ο ίδιος ο Πογέτ σε δηλώσεις του εμφανίστηκε θετικός για τη Χιλή μιας και τον ενθουσιάζει η προοπτική του να βρεθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ το 2022 αλλά και να προπονήσει παίκτες όπως ο Αλέξις Σάντες και ο Βιντάλ όμως πρώτα θέλει να περιμένει τις οριστικές εξελίξεις με τον τωρινό προπονητή της ομάδας, Ρεϊνάλντο Ρουέντα που αναμένεται να αποχωρήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ