Παναθηναϊκός : Επαφές με την Αντβέρπ για τον Λαμκέλ Ζε (vids)

Παναθηναϊκός : Επαφές με την Αντβέρπ για τον Λαμκέλ Ζε (vids)

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επαφές με την Αντβέρπ για το δανεισμό του 24χρονου διεθνή Καμερουνέζου, Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα από το Βέλγιο.

O Παναθηναϊκός μπορεί να λέγεται πως έχει κλείσει αμυντικό μέσο, όμως ο Ντρεοσί φαίνεται πως δεν σταματάει εκεί, καθώς κινείται για την απόκτηση κι ενός εξτρέμ. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής που έχει ξεχωρίσει το τριφύλλι και ο τεχνικός διευθυντής είναι αυτό του 24χρονου διεθνή πανύψηλου (1.92 μ) Καμερουνέζου, Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε που αγωνίζεται στην Αντβέρπ.

Ήταν από τους παίκτες που έλαμψαν με τον νυν προπονητή του τριφυλλιού, Λάζλο Μπόλονι, στην βελγική ομάδα ωστόσο λίγο μετά την έναρξη της σεζόν έχασε τη θέση του βασικού και θα πρέπει να αναζητήσει σε άλλη ομάδα τη συνέχεια της καριέρας του. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Walfoot άνθρωποι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο Μποσουίλ (γήπεδο της ομάδας από την Αμβέρσα) και ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις με τους ιθύνοντες της Αντβέρπ.

Ο Μπόλονι έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον 24χρονο για την ταχύτητα, την ικανότητα στο ένας εναντίον ενός και την τεχνική του και μπορεί οι δυο τους να συναντηθούν ξανά στην Ελλάδα. Ο Λαμκέλ Ζε γεννήθηκε στην Μπερτουά και είναι θρέμμα των τμημάτων υποδομής της Λιλ. Το 2016 μετακόμισε στη Νιόρ και το 2018 τον απέκτησε η Αντβέρπ. Την τρέχουσα σεζόν έχει αγωνιστεί μόλις σε πέντε ματς πρωταθλήματος με την Αντβέρπ, τα τέσσερα εξ αυτών στην αρχική ενδεκάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ