«Παρακολουθεί Γιοχάνεσον ο Ολυμπιακός»

«Παρακολουθεί Γιοχάνεσον ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 17χρονου μεσοεπιθετικού της Νόρκεπινγκ, Ίσακ Μπέργκμαν Γιοχάνεσον.

O Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση ποδοσφαιριστών καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν, ψάχνοντας σε όλο τον κόσμο για περιπτώσεις που κινούν το ενδιαφέρον. Μια από αυτές φαίνεται πως είναι και του Ίσακ Μπέργκμαν Γιοχάνεσον, ο οποίος είναι γεννημένος στις 23 Μαρτίου του 2003, κατάγεται από την Ισλανδία και παίζει στην σουηδική Νόρκεπινγκ.

Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής της σουηδικής ομάδας είναι διεθνής με την εθνική Ισλανδίας και αποτελεί πέρα από το κορυφαίο περιουσιακό στοιχείο της Νόρκεπινγκ και έναν από τους πιο ταλαντούχους παίκτες του σκανδιναβικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή, ο Γιοχάνεσον είναι ένα παίκτης που παρακολουθεί ο Ολυμπιακός και δεν αποκλείεται ακόμη και τον Ιανουάριο να προχωρήσει σε επίσημη κρούση για αν τον αποκτήσει. Βέβαια, η περίπτωση του δεν είναι απλή, αφού πολλές ομάδες από τα κορυφαία πρωταθλήματα έχουν στη λίστα τους τον παίκτη. Μάλιστα λέγεται ότι θέλει να τον αποκτήσει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο νεαρός άσος στην πρώτη του επαγγελματική σεζόν μέτρησε 4 γκολ και 12 ασίστ σε 31 συμμετοχές, παίζοντας μάλιστα σε διάφορες θέσεις για να βοηθήσει την ομάδα του. Συγκεκριμένα, μπορεί να παίξει ως αριστερός εξτρέμ, κεντρικός χαφ, αριστερός μπακ και δεξιός εξτρέμ. Όπως αναφέραμε ειναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ισλανδίας, ενώ έχει παίξει για ένα ημίχρονο και με τον Έγκμουντουρ Κρίστινσον του Ολυμπιακου στην εθνική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ