Δημάτος : «Η ΑΕΚ είναι πρωταγωνίστρια και πάλι, όχι κομπάρσος»

Δημάτος : «Η ΑΕΚ είναι πρωταγωνίστρια και πάλι, όχι κομπάρσος»

Το δικό του μήνυμα μέσω Facebook έδωσε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού.

Η ΑΕΚ νίκησε χθες τον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκη με 2-1 και έκανε σημαντικό βήμα τίτλου τη φετινή σεζόν. Ο διευθυντής επικοινωνίας της Ένωσης, Ανδρέας Δημάτος δεν άφησε ασχολίαστο αυτό το γεγονός και έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω Facebook, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η ΑΕΚ δεν είναι κομπάρσος, αλλά πρωταγωνίστρια και πάλι στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του Ανδρέα Δημάτου:

Αυτή είναι η ΑΕΚ του Μελισσανίδη που δεν… ασχολείται, που δεν την… προστατεύει και που… χαρίζει πρωταθλήματα!

Αυτή είναι η ΑΕΚ των… χωρίς ποιότητα παικτών, αλλά των μεγάλων ανατροπών.
Αυτή είναι η ΑΕΚ που δεν έχει την… προσωπικότητα των αντιπάλων της, αλλά τρέχει στη σέντρα μετά το 1-1, με τον Μασούντ να παίρνει την μπάλα από τον Προτό και τον πάγκο της να ζητάει έξτρα χρόνο καθυστερήσεων για τη νίκη στο Καραϊσκάκη.

Αυτή είναι η ΑΕΚ του… κοντού ρόστερ, που ανταποκρίνεται απόλυτα αναδεικνύοντας κάθε φορά και έναν καινούργιο πρωταγωνιστή και παραμένει ανταγωνιστική σε τρεις διοργανώσεις μετά από πάρα πολλά χρόνια, αν και έχει χάσει τους δυο αρχηγούς της και έχει κληθεί να ξεπεράσει πολλαπλά προβλήματα, που θα μπορούσαν να την είχαν λυγίσει.
Αυτή είναι η ΑΕΚ της αποτυχημένης μεταγραφικής πολιτικής, αλλά με απόλυτη ευστοχία επιλογών το καλοκαίρι και τον Γενάρη και την Πρωτοχρονιά να καλύπτει τα βασικά κενά της.
Αυτή είναι η ΑΕΚ της αποτυχημένης επικοινωνιακής πολιτικής των χαμηλών τόνων, που την… έχουν βλάψει έναντι των αντιπάλων της.

Αυτή είναι η ΑΕΚ που ακόμα και σήμερα πολλοί την κοιτούν με δυσπιστία παρά τα όσα έχει πετύχει, παρά τα μεγάλα της αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Αυτή είναι η ΑΕΚ, που τόλμησαν να την χαρακτηρίσουν… Λέστερ της υπέρβασης, αλλά και να της προτείνουν να κάνει έδρα τη… Ριζούπολη για να την γεμίζει!

Αυτή είναι η ΑΕΚ που χρειάζεται πλέον δύο πράγματα. Να παραμείνει ταπεινή με το κεφάλι χαμηλά, γιατί ακόμα δεν έχει πετύχει απολύτως τίποτα και να έχει τον κόσμο της δίπλα της με τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς του Κυπέλλου, με την Ντιναμό Κιέβου στο Europa, αλλά κυρίως την ερχόμενη Κυριακή με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ!

Οι εποχές που μία – δύο νίκες επί του Ολυμπιακού έφτιαχναν για την ΑΕΚ μια ολόκληρη χρονιά έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Η ΑΕΚ πλέον δεν είναι κομπάρσος, αλλά πρωταγωνίστρια και πάλι!

Ο δρόμος μπροστά μας είναι ακόμα μακρύς, δύσκολος και επίπονος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ