Ολυμπιακός : Έγιναν επαγγελματίες οι Μοίρας και Σταράκης και έγραψαν ιστορία

Ολυμπιακός : Έγιναν επαγγελματίες οι Μοίρας και Σταράκης και έγραψαν ιστορία

Βασίλης Μοίρας και Στέλιος Σταράκης υπέγραψαν τα επαγγελματικά τους συμβόλαια με τον Ολυμπιακό και έγραψαν ιστορία.

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού συνεχίζει να βγάζει σπουδαία ταλέντα, καθώς όπως ανακοίνωσαν οι ερυθρόλευκοι ακόμη δυο ποδοσφαιριστές υπέγραψαν τα επαγγελματικά του συμβόλαια.

Ο λόγος για τον Βασίλη Μοίρα, ο οποίος αγωνίζεται ως σέντερ φορ και για τον Στέλιο Σταράκη που παίζει είτε αμυντικό χαφ είτε κεντρικός αμυντικός. Και οι δυο είναι 15 ετών και βρίσκονται στην πρώτη τριάδα των νεότερων παικτών που υπογράφουν επαγγελματικό συμβόλαιο στην ιστορία του συλλόγου, με τον έτερο να είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Ο Βασίλης Μοίρας σε ηλικία 15 ετών, 2 μηνών και 29 ημερών (23/9/2005) παίζει ως σέντερ φορ ενώ ο Στέλιος Σταράκης σε ηλικία 15 ετών, 11 μηνών και 1 ημέρας (21/1/2005) αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και σέντερ μπακ.

Οι δυο τους βρίσκονται στην πρώτη τριάδα των νεότερων παικτών που υπογράφουν επαγγελματικό συμβόλαιο στην ιστορία του Ολυμπιακού, με τον Μοίρα να είναι ο πρώτος στη σχετική λίστα και τον Σταράκη να ακολουθεί τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ενώ παράλληλα αποτελούν τους νεότερους την τελευταία δεκαετία, στοιχείο που ενισχύει και επιβραβεύει ακόμα περισσότερο το πλάνο και το πρόγραμμα που ακολουθείται πιστά από τα τμήματα υποδομής από το 2010 και μετά.

Αμφότεροι επίλεκτα μέλη της Κ15 που υπό την καθοδήγηση του Αριέλ Ιμπαγάσα την περσινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, αγωνίζονται πλέον στην Κ17 του Ολυμπιακού.

Η διοίκηση της Ακαδημίας τους εύχεται καλή σταδιοδρομία γεμάτη επιτυχίες!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ