Προσιτός οικονομικά ο Λαμκέλ Ζε – Η ρήτρα και ο χαρακτήρας του κρίνουν τη μεταγραφή

Προσιτός οικονομικά ο Λαμκέλ Ζε – Η ρήτρα και ο χαρακτήρας του κρίνουν τη μεταγραφή

Ο Λαμκέλ Ζε απασχολεί έντονα τον Λάζλο Μπόλονι και to10.gr φέρνει στο φως τα δεδομένα της υπόθεσης. Τα χρήματα που απαιτούνται, ο εκρηκτικός χαρακτήρας που προβληματίζει και η ρήτρα που θα κρίνει τη μεταγραφή.

Είναι ξεκάθαρο και επιβεβαιώνεται πλέον απ’ όλες τις πλευρές πως ο Λαμκέλ Ζε βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Λάζλο Μπόλονι και του Πιέρ Ντρεοσί για να αποτελέσει την μεταγραφή του εξτρέμ που αναζητεί ο Παναθηναϊκός εν όψει Ιανουαρίου.

Ο χαρισματικός Καμερουνέζος έχει συνεργαστεί στην Αντβέρπ με τον Μπόλονι, ο προπονητής του Παναθηναϊκού γνωρίζει καλύτερα απ’ τον καθένα τι μπορεί να προσφέρει εντός γηπέδου, όπως γνωρίζει και τα προβλήματα που φέρνει στα αποδυτήρια και όχι μόνο. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έχει απασχολήσει δεκάδες φορές τα media του Βελγίου λόγω των πειθαρχικών παραπτωμάτων στα οποία έχει υποπέσει.

Αυτή τη στιγμή, μάλιστα, προπονείται με τη δεύτερη ομάδα της Αντβέρπ, λόγω του χαρακτήρα του και όχι της ποδοσφαιρικής του αξίας. Με τον προπονητή της ομάδας να αιτιολογεί τον υποβιβασμό του παίκτη, λέγοντας πως αν είχε διαφορετικό χαρακτήρα θα κόστιζε περί τα 15 με 20 εκατομμύρια ευρώ.

Ακόμα και όταν είχε συνεργαστεί με τον Λάζλο Μπόλονι ο Καμερουνέζος είχε βγάλει πολλά αρνητικά του εκρηκτικού του χαρακτήρα. Εκτελούσε πέναλτι χωρίς τη συγκατάθεση του προπονητή, είχε αποβληθεί σε κρίσιμα παιχνίδια, δεν πήγαινε στις προπονήσεις. Ο Μπόλονι, ωστόσο, συνέχιζε να τον χρησιμοποιεί, αφού μέσα στο γήπεδο έκανε τη διαφορά. Και γι’ αυτό τον θέλει και στον Παναθηναϊκό, θεωρώντας πως μπορεί να τον… τιθασεύσει. Όσο ρίσκο κι αν είναι να μπει στα αποδυτήρια ως μία ωρολογιακή… βόμβα, άλλο τόσο θεωρεί ο Μπόλονι πως αξίζει να τον έχει ως μία από τις διαθέσιμες επιλογές του για τα εξτρέμ.

Που βρίσκεται η υπόθεση; Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ήδη επαφές με την Αντβέρπ, ενώ ο παίκτης έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον της ομάδας. Δεν είναι τυχαίο πως πόσταρε χθες αργά το βράδυ στο Instagram φωτογραφία με τον Λάζλο Μπόλονι. Ο Καμερουνέζος έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από το Βέλγιο και να κάνει μια νέα αρχή σε ένα πρωτάθλημα και έναν σύλλογο που θα αγωνίζεται.

Πάμε και στο οικονομικό σκέλος. Πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα αποτελέσει πρόβλημα, αφού ο Ζε παίρνει περίπου 230.000 ευρώ στην Αντβέρπ, ποσό που βρίσκεται εντός των οικονομικών ορίων του Παναθηναϊκού. Ο παίκτης μπορεί να έχει πει στον ατζέντη του πως θέλει να βρει μεγαλύτερο συμβόλαιο, αλλά με τη συμπεριφορά που είχε τους προηγούμενες μέρες δεν υπάρχει ομάδα που να του το δώσει. Επιπλέον, οι Βέλγοι συζητούν αυτή τη στιγμή δανεισμό του ποδοσφαιριστή με ρήτρα πώλησης από πλευράς τους.

Και αυτό φαίνεται πως θα κρίνει τελικά την υπόθεση. Ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να δανειστεί τον ποδοσφαιριστή έως το καλοκαίρι, θέλοντας κιόλας να δει αν θα μπορέσει να τον καλουπώσει. Διότι αν δημιουργεί προβλήματα, δεν θα υπάρχει λόγος να μπει σε διαπραγμάτευση το καλοκαίρι. Η συζήτηση για τη ρήτρα του θα είναι κομβικό σημείο στην έκβαση της υπόθεσης, με τις πληροφορίες αυτή την ώρα να μιλούν για μοιρασμένες πιθανότητες πραγματοποίησης της μεταγραφής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ