Θέλει ΑΕΚ λόγω Χιμένεθ ο Βράνιες

Θέλει ΑΕΚ λόγω Χιμένεθ ο Βράνιες

Η έλευση του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ άρεσε στον Όγκνιεν Βράνιες που «ψήνεται» περισσότερο από ποτέ για επιστροφή στην Ένωση.

Ο Όγκνιεν Βράνιες δεδομένα δεν υπολογίζεται στην Άντερλεχτ, η οποία ψάχνει τρόπο να τον ξεφορτωθεί μια και καλή με κανονική μεταγραφή. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν μάλιστα στο Βέλγιο, ο Βόσνιος στόπερ θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο ακόμη και για μικρό αντίτιμο, αφού στη βελγική ομάδα είναι οριστικά εκτός πλάνων.

Από την άλλη η ΑΕΚ σίγουρα ψάχνεται όσον αφορά στο ανασταλτικό κομμάτι και ο Βράνιες θα ήταν μια λύση που πιθανόν να ανέβαζε επίπεδο την άμυνα των κιτρινόμαυρων.

Τις προηγούμενες βδομάδες που ακούστηκε το συγκεκριμένο σενάριο, δεν ήταν και τόσο βάσιμο, όμως πλέον μιλάμε με άλλα δεδομένα, καθώς η έλευση του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ομάδας «ψήνει» και τον ίδιο τον παίκτη για επιστροφή.

Γνωρίζοντας ότι τον Ιανουάριο θα αποτελέσει παρελθόν από τον βελγικό σύλλογο έχει «φτιαχτεί» στην ιδέα να ξανασυνεργαστεί με τον Ανδαλουσιανό τεχνικό στην Ένωση, όπου κατέκτησαν το πρωτάθλημα πριν δυο χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ