«Η Πάκος Φερέιρα δίνει μόνο με 3,5 εκατ. ευρώ τον Ρέαμπτσιουκ»

«Η Πάκος Φερέιρα δίνει μόνο με 3,5 εκατ. ευρώ τον Ρέαμπτσιουκ»

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ είναι ένας από τους παίκτες που απασχολούν τον Ολυμπιακό, όμως στην Πορτογαλία αναφέρουν ότι η Πάκος Φερέιρα δεν τον παραχωρεί για λιγότερα από 3,5 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, καθώς ο Ρούμπεν Βινάγκρε δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και θα αποχωρήσει από το λιμάνι. Οι ερυθρόλευκοι έχουν δημιουργήσει μια λίστα με ονόματα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει ξεχωρίσει δυο συγκεκριμένες περιπτώσεις. Πρόκειται για τον Ντάλμπερτ Ενρίκε και τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ, με τον δεύτερο να έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στην Πάκος Φερέιρα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η A’ Bola, ο αριστερός μπακ των Πορτογάλων θα ήθελε να αγωνιστεί για τον Ολυμπιακό, αλλά οι απαιτήσεις της ομάδας του για να παραχωρηθεί είναι συγκεκριμένες και ξεκάθαρες. Όπως αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα, η Πάκος κοστολογεί τον Ρέαμπτσιουκ στα 3,5 εκατ. ευρώ και ούτε σεντ πιο κάτω, βάζοντας δύσκολα στον Ολυμπιακό, που θέλει να τον αποκτήσει.

Η περίπτωση του Ρέαμπτσιουκ για τον Ολυμπιακό δεν είναι απλή όπως αναφέρει το δημοσίευμα, καθώς παρότι θέλει να τον πουλήσει και η Πάκος Φερέιρα δεν σκοπεύει να «πέσει» στις απαιτήσεις της, διότι η διοίκηση θεωρεί ότι μπορεί να πάρει τα χρήματα που ζητάει από οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο. Αξίζει να σημειωθεί πως η Πόρτο έχει το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και το υπόλοιπο ποσοστό η Πάκος, γεγονός που αναγκάζει την ίδια την ομάδα να μην ενδώσει σε διαπραγματεύσεις, αφού ουσιαστικά θα πάρει τα μισά χρήματα, περίπου 1.750.000 σε περίπτωση συμφωνίας.

Η A’Bola τονίζει κλείνοντας ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση, έχει μια επαφή με την Πάκος και περιμένει να ρίξει τις απαιτήσεις της, αφού το ποσό θεωρείται ιδιαίτερα μεγάλο, παρά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Ρέαμπτσιουκ. Τη φετινή σεζόν ο 22χρονος μπακ έχει αγωνιστεί σε 12 ματς με την Πάκος και μετράει 2 γκολ και 1 ασίστ όντας από τους πλέον καταλυτικούς παίκτες του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ