Αποκάλυψη: Κρούση για Λιονέλ Καρόλ από τον Ολυμπιακό

Αποκάλυψη: Κρούση για Λιονέλ Καρόλ από τον Ολυμπιακό

Ο 29χρονος Γάλλος αριστερός μπακ της Στρασμπούρ, Λιονέλ Καρόλ, μπήκε στο κάδρο του Ολυμπιακού. Επαφή με τον γαλλικό σύλλογο. Πάντα ψηλά Ντάλμπερτ, Ρέαμπτσιουκ.

Ο Ολυμπιακός αναζητά αριστερό μπακ. Και η λίστα ετοιμάζεται. Οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν αποφασίσει ακόμη ποιον ποδοσφαιριστή θα αποκτήσουν. Καθώς σε αυτή τη φάση μαζεύουν τα ονόματα που έχουν ξεχωρίσει, μαζεύουν πληροφορίες για τα δεδομένα της κάθε υπόθεσης και σχηματίζουν την τελική λίστα. Από την οποία θα προκύψει ο αριστερός μπακ που θα αποκτηθεί, ιδανικά έως τις πρώτες ημέρες του νέου έτους. Με το όνομα του Λιονέλ Καρόλ να μπαίνει στην κουβέντα. Δυνατά.

Οι πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr από τη Γαλλία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός ήδη έκανε την πρώτη διερευνητική επαφή με την πλευρά του Λιονέλ Καρόλ. Του 29χρονου (19/04/1991) Γάλλου μπακ της Στρασμπούρ, που βρίσκεται στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με τη γαλλική ομάδα. Κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να αποκτηθεί και με κανονική μεταγραφή. Μια περίπτωση που έχει πέσει για τα καλά στο τραπέζι και εξετάζεται.

Ο Καρόλ, πέραν του ότι έχει αγώνες στα πόδια του και εμπειρία (σ.σ. αυτά έχει θέσει ως προαπαιτούμενα για τις επιλογές στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Μαρτίνς) έχει μια πολύ γεμάτη καριέρα και παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της Ναντ, από όπου τον απέκτησε η Μπενφίκα τον Ιανουάριο του 2011. Μετά από ένα πέρασμα από έναν δανεισμό στη Σεντάν (2012), γύρισε στη Γαλλία για την Τρουά (2013-15) και από εκεί τον απέκτησε με μεταγραφή η Γαλατασαράι (2015-19), στην οποία έγινε αμέσως βασικός. Μάλιστα, οι εμφανίσεις του οδήγησαν στον δανεισμό του στη Σεβίλλη (2017-18). Στην Ανδαλουσία, λόγω διάφορων προβλημάτων έκανε μόλις 9 συμμετοχές. Και το καλοκαίρι του 2019 μεταπήδησε στη Στρασμπούρ, στην οποία αγωνίζεται έως και σήμερα, έχοντας συνολικά 67 συμμετοχές σε αυτά τα 2,5 χρόνια. Φέτος, έχει 13 συμμετοχές (7 βασικός, 6 αλλαγή).

Η περίπτωση του Καρόλ μπαίνει στη λίστα του Ολυμπιακού. Η θέση στην οποία θα τοποθετηθεί το όνομά του, έχει να κάνει με τις αποφάσεις του Μαρτίνς. Εως τώρα, ο Πορτογάλος έχει βάλει στην κορυφή των προτιμήσεών του τον Νταλμπέρτ που αποκάλυψε to10.gr και τον Ρέαμπτσιουκ. Με τον Γάλλο μπακ να έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. Και πλέον, μένει να φανεί που θα «καθίσει» η μπάλα. Κάτι που θα γίνει σε συνάντηση που θα λάβει χώρα μετά τα Χριστούγεννα, παρουσία Μαρινάκη, διοίκησης, προπονητή και σκάουτινγκ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΙΟΝΕΛ ΚΑΡΟΛ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ