Θετικός για Ολυμπιακό ο Ρέαμπτσιουκ

Θετικός για Ολυμπιακό ο Ρέαμπτσιουκ

Ο Όλεγκ Ρεάμπτσιουκ είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα, καθώς θεωρεί πως στον Ολυμπιακό θα κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο Ολυμπιακός μέσα στην εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να προχωρήσει το θέμα του αριστερού μπακ και δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν προχωρημένες επαφές για να έρθει ο αντικαταστάτης του Ρούμπεν Βινάγκρε. Ένας από τους παίκτες που έχει βάλει στο μάτι ο Πέδρο Μαρτίνς και θέλει στο λιμάνι είναι και ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ κι όλα δείχνουν πως θα υπάρχουν εξελίξεις σχετικά με την απόκτηση του.

Σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή, ο ίδιος ο παίκτης βλέπει με καλό μάτι τη μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους, αφού θεωρεί πως ο Ολυμπιακός είναι το βήμα παραπάνω που έψαχνε στην καριέρα του. Αυτός είναι και ο λόγος που πιέζει με τον δικό του τρόπο την Πάκος Φερέιρα προς αυτή την κατεύθυνση, προκειμένου να ενδώσει στις συζητήσεις που έχει με την πλευρά του Ολυμπιακού.

Αξίζει να σημειωθεί πως η περίπτωση του δεν είναι εύκολη, διότι το 50% ανήκει στην Πόρτο, αλλά και γιατί η Πάκος ψάχνει άμεσα λεφτά που θα ξεπεράσουν τα 1,5 – 2 εκατ. ευρώ σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός θέλει να τον αποκτήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ