ΑΕΚ : Επανέρχεται στο προσκήνιο η επιστροφή Βράνιες

ΑΕΚ : Επανέρχεται στο προσκήνιο η επιστροφή Βράνιες

Ο Μανόλο Χιμένεθ επέστρεψε στην ΑΕΚ και από τη στιγμή που συνέβη αυτό, «φούντωσαν» τα σενάρια για επιστροφή και του Όγκνιεν Βράνιες.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ και να επιστρέψει στην Ένωση για τρίτη φορά, αντικαθιστώντας τον Μάσιμο Καρέρα. Όπως είναι λογικό μετά την δεδομένη έλευση του Ανδαλουσιανού τεχνικού «άναψαν» φωτιές σχετικά με την ενίσχυση της ΑΕΚ, η οποία πρόκειται να κινηθεί για τουλάχιστον έναν αμυντικό και αμέσως το μυαλό όλων πήγε στον Όγκνιεν Βράνιες.

Ο Μανόλο Χιμένεθ επέστρεψε στην ΑΕΚ και από τη στιγμή που συνέβη αυτό, «φούντωσαν» τα σενάρια για επιστροφή και του Όγκνιεν Βράνιες, αλλά μόνο αν μείνει ελεύθερος από την Άντερλεχτ, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού για τον παίκτη.

Όσον αφορά τον ίδιο τον Χιμένεθ, σίγουρα πρώτα θα αξιολογήσει το ρόστερ της Ένωσης, αφού φυσικά ανακοινωθεί από την ομάδα, για να αποφασίσει για μεταγραφές μαζί με τον Παναγιώτη Κονέ, αλλά όσον αφορά την περίπτωση Βράνιες, η άποψη του είναι θετική και άλλωστε έχει συνεργαστεί δύο φορές με τον διεθνή στόπερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ