Αποκάλυψη: Μια ανάσα από Παναθηναϊκό ο Λαμκέλ Ζε – «Ναι» στον δανεισμό λέει η Αντβέρπ

Αποκάλυψη: Μια ανάσα από Παναθηναϊκό ο Λαμκέλ Ζε – «Ναι» στον δανεισμό λέει η Αντβέρπ

Τα είπε με τη διοίκηση της Αντβέρπ ο Λαμκέλ Ζε και βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό αφού οι Βέλγοι είναι θετικοί στον δανεισμό.

Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό είναι ο Λαμκέλ Ζε, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Λάζλο Μπόλονι. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «10» από το Βέλγιο, ο Καμερουνέζος εξτρέμ είχε επικοινωνία κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας με τη διοίκηση της Αντβέρπ προκειμένου να πιέσει για τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό.

Οι Βέλγοι, που αρχικά ήταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο του δανεισμού και συζητούσαν μόνο την πώλησή του, έχουν αλλάξει στάση τις τελευταίες ώρες. Και η απάντηση που έδωσαν στον παίκτη είναι πως υπάρχει διάθεση για την παραχώρησή του στους πράσινους, με την προϋπόθεση να τα βρουν μαζί τους όσον αφορά τη ρήτρα, αλλά και τα χρήματα του συμβολαίου του.

Η Αντβέρπ θέλει να καλύψει ο Παναθηναϊκός τα χρήματα που αναλογούν στον παίκτη έως το ερχόμενο καλοκαίρι (περίπου 110.00 ευρώ) προκειμένου να προχωρήσει η μεταγραφή του. Κάτι που αναμένεται να γίνει, μιας και το ποσό δεν είναι μεγάλο και ο Παναθηναϊκός έτσι κι αλλιώς ήταν διατεθειμένος να το κάνει.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι η ρήτρα που θα μπει στη συμφωνία εν όψει καλοκαιριού. Ωστόσο ούτε αυτό μοιάζει να αποτελεί πρόβλημα, μιας και στον Παναθηναϊκό θέλουν καταρχήν να δουν αν ο Ζε – που είναι εκρηκτικός χαρακτήρας – μπορεί να μπει σε… καλούπι.

Αύριο ή το αργότερο την Κυριακή αναμένεται να γίνει και η τελευταία και καθοριστική κουβέντα ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, αλλά όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του «10», ο Λαμκέλ Ζε θα καταλήξει στον Παναθηναϊκό και ίσως την επόμενη εβδομάδα ταξιδέψει για την Αθήνα.

Άλλωστε, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έδωσε αυτό το… στίγμα νωρίτερα σήμερα, όταν μέσω του λογαριασμού του στο Instagram απάντησε σε Έλληνα φίλαθλο που τον καλούσε να έρθει στον Παναθηναϊκό, γράφοντας «Τα λέμε σύντομα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ