Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ : Γνήσιο τέκνο της Πόρτο, έτοιμος για το μεγάλο άλμα

Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ : Γνήσιο τέκνο της Πόρτο, έτοιμος για το μεγάλο άλμα

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε στον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ όλα εκείνα τα στοιχεία που είχε ξεχωρίσει και στον Κώστα Τσιμίκα. Και ο Ολυμπιακός επενδύει σε ένα παιδί που μοιάζει έτοιμο για το μεγάλο βήμα της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Η πρώτη προσθήκη των νταμπλούχων Ελλάδας τη μεταγραφική περίοδο των Χριστουγέννων, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ!

Ο Μολδαβός αριστερός οπισθοφύλακας με πορτογαλικό διαβατήριο είναι καθαρά επιλογή του προπονητή των «Ερυθρολεύκων», Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος βλέπει στο πρόσωπό του τον αντικαταστάτη του Κώστα Τσιμίκα. Θέμα χρόνου αποτελεί πλέον η περίπτωση του νεαρού μπακ να υπογράψει στον Ολυμπιακό, με τον ίδιο να ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για το λιμάνι του Πειραιά.

Στην ουσία τώρα. O Ρέαμπτσιουκ αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή με πολλά και καλά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του. Είναι γρήγορος, εκρηκτικός και δυναμικός, κάτι που χρειάζεται να έχει κάθε παίκτης της συγκεκριμένης θέσης στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ειδικά, κάποιος ο οποίος φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού. Αξιοσημείωτο στις ικανότητές του στο γήπεδο, είναι η κίνηση στον χώρο χωρίς την μπάλα.

Ο 22χρονος Μολδαβός, εκτός από αμυντική δουλειά στο χορτάρι, διαθέτει και επιθετικές αρετές! Μπορεί η ομάδα στην οποία αγωνίζεται να μη του δίνει τη δυνατότητα να αναδεικνύει συνεχώς τη σχέση του με τις αντίπαλες εστίες, ωστόσο, όλα δείχνουν πως μπορεί να το κάνει με απόλυτη επιτυχία.

Γεννημένος στις 16 Ιανουαρίου του 1998 (22 ετών), έχει ύψος 1,8 μέτρα και βάρος 72 κιλά. Την τρέχουσα σεζόν μετρά δώδεκα συμμετοχές (οι δέκα στο πρωτάθλημα) με απολογισμό δύο γκολ και μία ασίστ.

Αποτελούσε ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα των Ακαδημιών της Πόρτο, με την οποία και διέπρεψε σε νεότερη ηλικία και πλέον ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο μεγάλο και φιλόδοξο βήμα στην καριέρα του και να αγωνιστεί σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης, τον Ολυμπιακό.

Δείτε τον Ρέαμπτσιουκ σε δράση: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ