«Δεν πιστεύει τον Παναθηναϊκό η Αντβέρπ»

«Δεν πιστεύει τον Παναθηναϊκό η Αντβέρπ»

Οι Βέλγοι θεωρούν ότι οι «πράσινοι» δεν θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς για τον Λακμέλ Ζε, αφού αυτό μαρτυρά το παρελθόν τους...

Ο Λαμκέλ Ζε εξέφρασε δημοσίως την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Λάζλο Μπόλονι με τον Παναθηναϊκό, αλλά οι παράγοντες της Αντβέρπ δεν τη συμμερίζονται. Διότι επιθυμούν να απαλλαγούν μόνιμα από τον Καμερουνέζο εξτρέμ και όχι να διαχειριστούν ξανά την υπόθεση του σε λίγους μήνες.

Η ιστοσελίδα «Gazet Van Antwerpen» σε απογευματινό (26/12) ρεπορτάζ της, αναφέρει ότι η μεταγραφή του Λακμέλ Ζε δύσκολα θα κλείσει με την πρόταση που κατέθεσε ο Πιερ Ντρεοσί. Η οποία προβλέπει δανεισμό με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2021.

Το ρεπορτάζ εξηγεί ότι οι Βέλγοι ξέρουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει χαμηλό μπάτζετ και δεν ξοδεύει χρήματα για αγορές ποδοσφαιριστών. Συνεπώς, θεωρούν απίθανο να πληρώσει ένα υψηλό buy out στη συμφωνία για τον Λακμέλ Ζε.

Για αυτό, οι άνθρωποι της Αντβέρπ προσανατολίζονται προς την αναμονή για πιο συμφέρουσες προσφορές. Κατά την εκτίμηση τους, ομάδες της Μέσης Ανατολής παρακολουθούν τον Καμερουνέζο εξτρέμ και ίσως να εμφανιστούν στη διάρκεια του Ιανουαρίου με διάθεση να καταβάλλουν άμεσα αντίτιμο, κάτι που αδυνατεί να πράξει ο Παναθηναϊκός.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ