Κλείδωσε: Φουλάρει και για χαφ ο Παναθηναϊκός, εντοπίστηκαν οι στόχοι

Κλείδωσε: Φουλάρει και για χαφ ο Παναθηναϊκός, εντοπίστηκαν οι στόχοι

Δύο ποδοσφαιριστές από τη γαλλική αγορά έχει στην κορυφή της λίστας του ο Πιέρ Ντρεοσί και ο Παναθηναϊκός θα φουλάρει μέσα στην εβδομάδα για να κλείσει και τη θέση του χαφ.

Οριστική είναι πλέον η απόφαση της απόκτησης και ενός κεντρικού χαφ, που θα έχει και δημιουργικές ικανότητες, στον Παναθηναϊκό. Μετά την απόκτηση του Λαμκέλ Ζε η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί το επόμενο διήμερο, όπως από το βράδυ της Παρασκευής σας έχει αποκαλύψει to10.gr, ο Πιέρ Ντρεοσί και ο Λάζλο Μπόλονι φουλάρουν και για τον χαφ.

Άλλωστε, όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι δύο συγκεκριμένες θέσεις (εξτρέμ και κεντρικός χαφ) ήταν οι απόλυτες προτεραιότητες του Παναθηναϊκού για το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ντρεοσί έχει ξεχωρίσει δύο ποδοσφαιριστές από τη γαλλική αγορά και γίνονται ήδη επαφές προκειμένου ο Παναθηναϊκός να είναι έτοιμος να τελειώσει τη μεταγραφή εντός της επόμενης εβδομάδας.

Ο Μπόλονι είναι ενήμερος από τον διευθυντή του συλλόγου για τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει και μετά την απόκτηση του Λαμκέλ Ζε οι πράσινοι θα φουλάρουν τις διαπραγματεύσεις ώστε να φέρουν στην Ελλάδα και τον χαφ που έχουν ξεχωρίσει. Θα πρόκειται για παίκτη που θα έχει ρόλο box to box και θα έρθει για να διεκδικήσει άμεσα θέση βασικού, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι πληροφορίες.

Όσον αφορά τον Λαμκέλ Ζε, όπως σας έχει ενημερώσει to10.gr, η Αντβέρπ είναι θετική στον δανεισμό του παίκτη και απομένει ένα τελευταίο ραντεβού ώστε να δώσει τη συγκατάθεσή της και ο Καμερουνέζος να ανέβει στο αεροπλάνο και να πετάξει για την Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ