«Πόκερ» με Ρέαμπτσιουκ: Στην αποστολή της Πάσος για το παιχνίδι με τη Φαρένσε

«Πόκερ» με Ρέαμπτσιουκ: Στην αποστολή της Πάσος για το παιχνίδι με τη Φαρένσε

Ο Ολυμπιακός πλησιάζει στον Ρέαμπτσιουκ, αλλά η Πάσος Φερέιρα θέλει να τον χρησιμοποιήσει σήμερα κόντρα στη Φαρένσε (19:30). Τι σημαίνει πιθανή συμμετοχή του.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ. Του ποδοσφαιριστή που επιλέχθηκε ως ιδανική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας και ο οποίος παρακολουθείται από τμήμα σκάουτινγκ εδώ και αρκετούς μήνες. Μάλιστα, οι σκάουτς του Ολυμπιακού είναι αυτοί που τον ανακάλυψαν και τον έθεσαν στα υπόψη του συλλόγου. Για αυτόν τον λόγο είχε απασχολήσει έντονα και το καλοκαίρι. Αλλά τώρα ο Μαρτίνς πείστηκε ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα και ζήτησε την απόκτησή του.

Η μεταγραφή δεν είναι απλή, ούτε μικρού κόστους. Αλλά οι Ερυθρόλευκοι έχουν φτάσει σε πολύ καλό σημείο τις επαφές. Πολλά θα κριθούν από το εάν ο Ρέαμπτσιουκ θα αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι της ομάδας του με τη Φαρένσε, για την 11η αγωνιστική της Primeira Liga. Καθώς εάν δεν αγωνιστεί, αυτό θα γίνει μόνο λόγω της διαπραγμάτευσης που βρίσκεται σε εξέλιξη και θα είναι ένας εξαιρετικά θετικό μήνυμα για την πορεία των επαφών.

Βεβαίως, ακόμη κι αν αγωνιστεί, δεν σημαίνει ότι δεν θα τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός. Τουναντίον. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει μια πολύ δελεαστική πρόταση στην Πάσος Φερέιρα και υπάρχει πίστη ότι σύντομα η υπόθεση θα τελειώσει θετικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρέαμπτσιουκ ταξίδεψε με την ομάδα του και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Φαρένσε, που θα ξεκινήσει στις 19:30 στο γήπεδο Σάο Λουίς του Φάρο.

Σύμφωνα με την «A Bola», η μεταγραφή είναι, μεν, πολύ προχωρημένη, αλλά έχει δρόμο ακόμη και για αυτόν τον λόγο ο τεχνικός της νυν ομάδας του συνεχίζει να τον υπολογίζει κανονικά και σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει κόντρα στη Φαρένσε. Συγκεκριμένα, η πορτογαλική εφημερίδα σημειώνει πως «… τις τελευταίες ώρες υπήρξε εξέλιξη στις συζητήσεις μεταξύ της Πάσος Φερέιρα και του πρωταθλητή Ελλάδος στη διαπραγμάτευση για τον διεθνή Μολδαβό, αλλά όχι στο σημείο που ο «Πέπα» (σ.σ. προπονητής της Πάσος) να έχει χάσει έναν από τους αδιαμφισβήτητους βασικούς της ομάδας του».

Δεν αποκλείεται η πιθανή απόφαση της Πάσος να χρησιμοποιήσει τον Ρέαμπτσιουκ στο σημερινό παιχνίδι πρωταθλήματος, να παίζει και τον ρόλο πίεσης προς τον Ολυμπιακό. Κάτι που μένει να φανεί εάν θα συμβεί τις επόμενες ώρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ