ΠΑΟΚ : Αρέσει ο Ουάρντα στον Γκαρσία, ανοιχτή η επιστροφή του

ΠΑΟΚ : Αρέσει ο Ουάρντα στον Γκαρσία, ανοιχτή η επιστροφή του

Ο Αμρ Ουάρντα φαίνεται πως απασχολεί τον ΠΑΟΚ, καθώς έχει πολύ καλή άποψη για εκείνον ο Πάμπλο Γκαρσία.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση τουλάχιστον τριών ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση του ρόστερ τον Ιανουάριο ενόψει του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος. Ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Όλαφ Ρέμπε έχουν ρίξει το βάρος στο μεταγραφικό κομμάτι στη μεσοεπιθετική γραμμή για αυτό και ο Δικέφαλος του βορρά έχει δώσει μεγαλύτερο βάση σε εξτρέμ και επιθετικούς.

Η πρώτη κίνηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν η επιστροφή του Λάζαρου Λάμπρου από τον δανεισμό στην Τβέντε, όμως ο Πάμπλο Γκαρσία θέλει ακόμη έναν μεσοεπιθετικό και έχει βάλει στο μάτι ακόμη έναν παλιό γνώριμο. Ο λόγος φυσικά για τον Αμρ Ουάρντα, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στον Βόλο. ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής αρέσει αρκετά στον Ουρουγουανό τεχνικό και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του.

Ο Γκαρσία λοιπόν έχει στη λίστα του όσον αφορά τον εξτρέμ τον Ουάρντα, ενώ το μόνο θέμα είναι πως θα γίνει η μετακίνηση του στην Τούμπα. Δεδομένα, ο Ουάρντα θα επιθυμούσε την επιστροφή του, ενώ και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ πιστεύει πως μπορεί να είναι πολύ χρήσιμος, παρά τον χαρακτήρα του. Στην παρούσα φάση ο Αιγύπτιος είναι στη λίστα του Δικεφάλου του βορρά, όμως δεν έχει γίνει κάποια κίνηση για να επιστρέψει, διότι ο Γκαρσία και ο Ρέμπε κοιτάζουν κι άλλες περιπτώσεις μεσοεπιθετικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ