Ολυμπιακός: Οι «9» που ξεκίνησαν την Κυριακή, η κατάσταση Βαλμπουενά, Ντρέγκερ και η επιστροφή στο Ρέντη

Ολυμπιακός: Οι «9» που ξεκίνησαν την Κυριακή, η κατάσταση Βαλμπουενά, Ντρέγκερ και η επιστροφή στο Ρέντη

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία για την ΑΕΚ και τον αγωνιστικό «Γολγοθά» που ακολουθεί, με τους Βαλμπουενά, Ντρέγκερ και άλλους 7 να πιάνουν δουλειά νωρίτερα!

Ξεκούραση τέλος στον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι επέστρεψαν στις προπονήσεις το πρωί της Δευτέρας, μετά από 7 ημέρες διακοπών και ξεκίνησαν και τυπικά την προετοιμασία τους για το ντέρμπι της 3ης Ιανουαρίου με την ΑΕΚ, αλλά κα για τον αγωνιστικό Γολγοθά που έχουν μπροστά τους (σ.σ. 18 ματς σε 58 ημέρες)

Ωστόσο, η προετοιμασία ξεκίνησε από το απόγευμα της Κυριακής. Με συνολικά εννέα ποδοσφαιριστές να πηγαίνουν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Τι έκαναν εκεί; Στο πρόγραμμα υπήρχε προαιρετική προπόνηση στις 17:30 για όποιον επιθυμούσε να πάει να γυμναστεί. Και εννέα Ερυθρόλευκοι επέλεξαν να βρεθούν στο προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών για να κάνουν τα προγράμματά τους.

Συγκεκριμένα, οι Ματιέ Βαλμπουενά, Γιαν Εμβιλά, Ούγκο Κάιπερς, Μάριος Βρουσάι, Μπρούμα, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, Ογκμουντουρ Κρίστινσον και Βασίλης Σουρλής πήγαν στο Ρέντη και γυμνάστηκαν πριν την επίσημη επανέναρξη των προπονήσεων, υπό τις οδηγίες του γυμναστή Χρήστου Μουρίκη.

Το σημαντικό που προκύπτει από την επιστροφή των Ερυθρόλευκων στη δράση είναι ότι οι Βαλμπουενά και Ντρέγκερ δείχνουν καλά. Και άρα θέτουν εαυτούς στη διάθεση του Μαρτίνς για το πρόγραμμα-φωτιά που ακολουθεί.

Επίσης, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού, έκαναν τεστ κορωνοϊού πριν επιστρέψουν στην Ελλάδα, αλλά παράλληλα έκαναν τεστ και κατά την άφιξή τους στη χώρα μας, καθώς μόνο με αρνητικό αποτέλεσμα θα μπορούσαν να συμμετέχουν στην προπόνηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ