Άρης : Ατομικό ο Τζέγκο

Άρης : Ατομικό ο Τζέγκο

Ο Αυστραλός μέσος δεν ακολούθησε πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης εξαιτίας ενοχλήσεων στον αστράγαλο.

Η συμμετοχή του Τζέιμς Τζέγκο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Ο Αυστραλός μέσος ακολούθησε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης εξαιτίας ενοχλήσεων στον αστράγαλο. Ακόμα, μέρος της προπόνησης στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου ακολούθησε ο Έργκυς Κάτσε.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της επόμενης Δευτέρας με τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» (04/01, 19:30), στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής (πρεμιέρα β’ γύρου) του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Το σημερινό πρόγραμμα (ανέβηκαν οι ρυθμοί) περιελάμβανε ενεργοποίηση, λειτουργική δύναμη στο γυμναστήριο, αερόβια παιχνίδια κατοχής μπάλας και τρέξιμο διαλειμματικής μορφής.

Σε ό,τι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, αυτά δεν έχουν διαφοροποιηθεί με τον Εργκυς Κάτσε να συμμετέχει και πάλι σε κομμάτι της προπόνησης και τον Τζέιμς Τζέγκο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ