Μιχόγεβιτς: «Στον ΠΑΟΚ μπορώ να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής»

Μιχόγεβιτς: «Στον ΠΑΟΚ μπορώ να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής»

Ο Βόσνιος αμυντικός του ΠΑΟΚ με δηλώσεις εξήγησε τους λόγους που επέλεξε την ομάδα της Θεσσαλονίκης για να συνεχίσει την καριέρα του.

Συνέντευξη σε βοσνιακή ιστοσελίδα παραχώρησε ο Μάρκο Μιχόγεβιτς, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ. Ο διεθνής αμυντικός του Δικεφάλου μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η μεταγραφή του στον Δικέφαλο, για την Εθνική Βοσνίας αλλά και τους στόχους του.

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από τον ΠΑΟΚ;

«Είναι πολύ καλές οι εντυπώσεις που έχω αποκομίσει από την πρώτη μέρα που μεταπήδησα στον ΠΑΟΚ. Είναι τιμή για μένα να παίζω σε έναν σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ».

Είχες άλλες προτάσεις πέρα από τον ΠΑΟΚ;

«Υπήρχαν αρκετές προτάσεις, αλλά αποφάσισα να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ, επειδή θεωρώ πως εκεί μπορώ να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής».

Πόσο σύντομα περιμένεις να αγωνιστείς στον ΠΑΟΚ. Μίλησες καθόλου με τον Τσίμιροτ για την μεταγραφή σου;

«Πήρα κάποιες ωραίες συμβουλές από τον φίλο μου τον Γκόικο Τσίμιροτ, ο οποίος αγωνιζόταν στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Ανυπομονώ να πάρω χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ και να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα».

Προτού υπογράψεις στον ΠΑΟΚ, ήσουν στην αποστολή της εθνικής Βοσνίας στις ΗΠΑ. Πως ήταν αυτή η εμπειρία για σένα;

Ήταν σπουδαία υπόθεση για μένα το πρώτο μου παιχνίδι με την εθνική Βοσνίας. Είμαι πάνω απ’ όλα πολύ χαρούμενος γιατί όλα πήγαν καλά και φέραμε θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Αμερικανούς (0-0).

Πόσο σημαντικό είναι για σένα να παίζεις στην εθνική ομάδα. Περιμένεις νέες κλήσεις μέσω του ΠΑΟΚ;

«Θέλω να αποδείξω πως αξίζω να έχω θέση στην εθνική Βοσνίας και ελπίζω πως αυτό θα συμβεί μέσω του ΠΑΟΚ. Θα τα δώσω όλα στη νέα μου ομάδα και ελπίζω να αναγνωριστεί αυτό. Θα είναι μεγάλη τιμή για μένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ