«Στο έλεος της Πόρτο ο Ρέαμπτσιουκ», βρήκε αντικαταστάτη η Πάσος Φερέιρα!

«Στο έλεος της Πόρτο ο Ρέαμπτσιουκ», βρήκε αντικαταστάτη η Πάσος Φερέιρα!

Δύο 24ωρα έμειναν για να ενημερώσει η Πόρτο εάν θέλει να πάρει πίσω τον Ρέαμπτσιουκ ή εάν ο Μολδαβός θα κάνει πράξη την επιθυμία του να παίξει στον Ολυμπιακό. Ο Αντούνες τον αντικαθιστά στην Πάσος Φερέιρα.

Πολύ κοντά στο τέλος του φτάνει το μίνι σίριαλ του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ. Και όλα δείχνουν ότι ένα πράγμα είναι σίγουρο: Δεν θα παραμείνει στην Πάσος Φερέιρα μετά τον Ιανουάριο. Και οι δρόμοι που μπορεί να ακολουθήσει πλέον είναι δύο. Είτε θα φύγει για να έρθει στον Ολυμπιακό, που φαντάζει ως το επικρατέστερο σενάριο, είτε η Πόρτο θα ασκήσει το δικαίωμα επαναγοράς που έχει στη συμφωνία με την Πάσος και θα τον εντάξει στο δυναμικό της. Με την ομάδα του Μολδαβού μπακ να έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του.

Οπως αναφέρουν δημοσιεύματα και πληροφορίες από την Πορτογαλία, η Πάσος Φερέιρα είχε ήδη επίσημη επικοινωνία με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ώστε να αποκτήσει, είτε δανεικό είτε με κανονική μεταγραφή τον Βιτορίνο Αντούνες. Τον… Ρέαμπτσιουκ, πριν από τον Ρέαμπτσιουκ. Καθώς ο 33χρονος, πλέον, πρώην διεθνής Πορτογάλος μπακ, ξεκίνησε την καριέρα του στην Πάσος Φερέιρα και μάλιστα η πορτογαλική ομάδα τον πούλησε δύο φορές: Το 2008 στη Ρόμα και το 2013 στη Μάλαγα! Και τις δύο φορές έβαλε στα ταμεία της από 2.000.000 €. Τώρα ο Αντούνες εμφανίζεται έτοιμος να γυρίσει στην ομάδα που τον ανέδειξε, καθώς στη Σπόρτινγκ έχει κυρίως συμπληρωματικό ρόλο. Με την προσπάθεια της Πάσος να τον αποκτήσει να επιβεβαιώνει ότι ο Ρέαμπτσιουκ φεύγει. Και ότι πλέον αποτελεί θέμα χρόνου η απόφαση για το πού θα πάει.

Ο Ολυμπιακός έχει επικεντρωθεί στην περίπτωση του Μολδαβού. Έχει καταθέσει μια πολύ σημαντική πρόταση και βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του διεθνούς αμυντικού. Οι λόγοι, δύο. Πρώτον, η ομάδα του Πειραιά καλύπτει τις απαιτήσεις του πορτογαλικού συλλόγου. Και δεύτερον, η επιμονή του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο προπονητής των πρωταθλητών συμμετέχει ενεργά στη μεταγραφή. Και προσπαθεί όλες αυτές τις ημέρες να πείσει τον παίκτη ότι ο Πειραιάς είναι ο ιδανικός προορισμός για την εξέλιξη της καριέρας του. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μαρτίνς έχει μιλήσει μαζί του αρκετές φορές, αλλά έχει βάλει κι άλλους, κοινούς γνωστούς, να του μιλήσουν και να του εξηγήσουν πόσο σημαντικό είναι για τον ίδιο να βρεθεί σε μια ομάδα που θα τον πιστέψουν και θα πάρει χρόνο και χώρο.

Πλέον, αυτό που απομένει είναι να φανεί τι θα κάνει η Πόρτο. Εάν οι «Δράκοι» κινηθούν για να τον αποκτήσουν, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει πολλά. Προς το παρόν, υπάρχουν μόνο σκέψεις από την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Με την εφημερίδα «Record» να περιγράφει γλαφυρά την κατάσταση το Ρέαμπτσιουκ, αναφέροντας πως «ο Ολεγκ στο… έλεος έως την Πέμπτη: Η Πόρτο σκέφτεται να κάνει χρήση στο δικαίωμα επαναγοράς και η μετακίνηση του παίκτη στην Ελλάδα θα γίνει πραγματικότητα μόνο εάν οι Δράκοι δεν αποφασίσουν να ενεργοποιήσουν τον όρο»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ