ΠΑΟΚ : Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Ουάρντα

ΠΑΟΚ : Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Ουάρντα

Ο Αμρ Ουάρντα αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρώσει την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

Ο Αμρ Ουάρντα θα βρίσκεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, με τον Αιγύπτιο να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του βορρά.

Ο Ουάρντα πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με αυξημένες αποδοχές κατά 50.000 ευρώ εν συγκρίσει με τα χρήματα που λάμβανε στην ομάδα της Μαγνησίας. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει περιέχει όρο επέκτασης της συνεργασίας ανάλογα με την εξέλιξη της παρουσίας του στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Αυτή είναι η 4η επιστροφή του 27χρονου Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή στην ομάδα του «Δικέφαλου» της Θεσσαλονίκης, αφού στο παρελθόν έχει δοθεί δανεικός στον Ατρόμητο, τη Λάρισα και τον Βόλο. Ο διεθνής Αιγύπτιος που πριν από δύο χρόνια είχε αναδειχθεί MVP του πρωταθλήματος με τη φανέλα του Ατρομήτου, έχει 45 συμμετοχές με τον Παναιτωλικό, την πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που τον έφερε από την πατρίδα του, 42 με τον Ατρόμητο, 36 με τον ΠΑΟΚ, 23 με τη Λάρισα και άλλες 9 φέτος με τον Βόλο.

Πριν έρθει στην Ελλάδα μέτρησε 16 συμμετοχές με την αιγυπτιακή Ιτιχαντ Αλεξάνδρειας, και άλλες δύο με την Έλ Αχλί του Καΐρου. Αξίζει να σημειωθεί πως την επιστροφή του Αμρ Ουάρντα ζήτησε ο ίδιος ο Πάμπλο Γκαρσία που τον γνωρίζει προσωπικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ