«Η Πόρτο αγόρασε ξανά τον Ρέαμπτσιουκ και τον αφήνει δανεικό στην Πάσος Φερέιρα»

«Η Πόρτο αγόρασε ξανά τον Ρέαμπτσιουκ και τον αφήνει δανεικό στην Πάσος Φερέιρα»

Η εφημερίδα «Record» αποκάλυψε ότι η Πόρτο έκανε χρήση της οψιόν επαναγοράς του Ρέαμπτσιουκ! Ενεργοποιεί τη λύση Νταλμπέρτ ο Ολυμπιακός, ψηλά Καρόλ, Μπιόρκαν.

Ποδοσφαιριστής της Πόρτο θα είναι ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ για τα επόμενα χρόνια, όπως αποκαλύπτει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Record». Συγκεκριμένα, οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν ότι η διοίκηση των Δράκων αποφάσισε να κάνει χρήση της οψιόν επαναγοράς του 22χρονου αριστερού μπακ της Πάσος Φερέιρα, βάζοντας τέλος στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Όπως σημειώνεται, η Πόρτο αποφάσισε να μην χάσει τον Ρέαμπτσιουκ από τον Ολυμπιακό. Και παρά το γεγονός ότι δεν τον υπολογίζει άμεσα για το ρόστερ της, επέλεξε να προσφέρει ένα σημαντικό ποσό στη νυν ομάδα του (σ.σ. πάνω από 500.000 €), ώστε να τον αποκτήσει ξανά και να μην τον χάσει για το μέλλον. Αλλά παράλληλα, συμφώνησε με την Πάσος Φερέιρα και τον ποδοσφαιριστή, να μείνει στην τρέχουσα ομάδα του έως το καλοκαίρι, με τη μορφή δανεισμού.

Οι πληροφορίες των Πορτογάλων αναφέρουν ότι ο Ρέαμπτσιουκ έλαβε διαβεβαιώσεις από τη διοίκηση της Πόρτο ότι το καλοκαίρι θα επιστρέψει στο Ντραγκάο, για να ξεκινήσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Σέρτζιο Κονσεϊσάο και θα έχει την ευκαιρία του να παίξει ποδόσφαιρο στην ομάδα που τον ανέδειξε και από τις ακαδημίες της οποίας ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο. Με το συμβόλαιό του να έχει χρονική διάρκεια έως το 2025!

Εάν επιβεβαιωθεί και τυπικά η συμφωνία μεταξύ Πόρτο και Πάσος για τον Ρέαμπτσιουκ, ο Ολυμπιακός θα αλλάξει στόχευση για τον αριστερό μπακ που θα αποκτήσει. Και όπως είναι ήδη γνωστό, η περίπτωση του Νταλμπέρτ είναι αυτή που βρίσκεται στην πρώτη θέση των επιλογών, τόσο του προπονητή όσο και του συλλόγου. Με τους Καρόλ και Μπιόρκαν να είναι οι άλλες δύο λύσεις που βρίσκονται ψηλά στη λίστα.

Αξίζει σε αυτο το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει ασχοληθεί μόνο με την περίπτωση του Ρέαμπτσιουκ όλο αυτό το διάστημα. Επειδή γνώριζε τις κινήσεις της Πόρτο, προχώρησε και άλλες περιπτώσεις, τις οποίες είχε στο «περίμενε», αναμένοντας τις εξελίξεις με τον Ρέαμπσιουκ. Εάν οριστικοποιηθεί ότι η Πόρτο έκανε ξανά δικό της τον Μολδαβό διεθνή μπακ, δεν θα χαθεί χρόνος και οι κινήσεις αναμένεται να είναι άμεσες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ