Νέα τουρκικά σενάρια : «Καταθέτει πρόταση για τον Λιβάγια η Τράμπζονσπορ»

Νέα τουρκικά σενάρια : «Καταθέτει πρόταση για τον Λιβάγια η Τράμπζονσπορ»

Επανήλθαν οι Τούρκοι και τονίζουν πως η ομάδα της Τραπεζούντας θα κάνει κίνηση για την απόκτηση του Μάρκο Λιβάγια.

Όσο το θέμα του Μάρκο Λιβάγια δεν κλείνει για την ΑΕΚ, τόσο θα ηχούν… σειρήνες από την Τουρκία.

Στη γειτονική χώρα συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για το μέλλον του επιθετικού της Ένωσης, με τους Τούρκους να τονίζουν πως η Τράμπζονσπορ θα καταθέσει αύριο (31/12) πρόταση στην Ένωση για την απόκτηση του Μάρκο Λιβάγια.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση στο Twitter, το «Bordo Mavi Haber» αναφέρει τα εξής: «Ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας Αμπντουλάχ Αβτζί επιμένει για τον Λιβάγια. Μίλησε πάλι στη διοίκηση σχετικά με την επιτάχυνση των διαπραγματεύσεων και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λιβάγια και οι διαπραγματεύσεις άρχισαν. Η Τράμπζονσπορ θα παραδώσει την πρώτη γραπτή προσφορά αύριο».

Το συμβόλαιο του Κροάτη επιθετικού ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, με την Ένωση να μην έχει φτάσει ακόμα σε συμφωνία με την πλευρά του παίκτη για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν την απάντηση του 27χρονου στην πρόταση ανανέωσης, με τον Λιβάγια να έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί με όποιον σύλλογο επιθυμεί από την πρώτη του Γενάρη.

Την εφετινή σεζόν, ο Κροάτης φορ βρίσκεται μακριά από τον καλό του εαυτό, καθώς σε 18 αναμετρήσεις μετράει 4 γκολ και 2 ασίστ. Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο ελπίζουν πως η έλευση του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της Ένωσης, θα παίξει καταλυτικό ρόλο ως προς την παραμονή του Λιβάγια στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ