Ανατροπή: Ο Ρέαμπτσιουκ αρνείται να υπογράψει στην Πόρτο και επιμένει για Ολυμπιακό!

Ανατροπή: Ο Ρέαμπτσιουκ αρνείται να υπογράψει στην Πόρτο και επιμένει για Ολυμπιακό!

Παρά το γεγονός ότι η Πόρτο αποφάσισε να κάνει χρήση του δικαιώματος επαναγοράς του Ρέαμπτσιουκ, ο Μολδαβός δεν θέλει να επιστρέψει στους Δράκους, γιατί επιθυμεί να παίξει στον Ολυμπιακό!

Ανατροπή στην ανατροπή. Ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό. Και το δείχνει. Ο Μολδαβός αριστερός μπακ της Πάσος Φερέιρα, απάντησε αρνητικά στην επιστροφή του στην Πόρτο και παρά τις πιέσεις, δείχνει να επιμένει ότι το μέλλον του βρίσκεται στον Πειραιά. Και όχι στο Ντραγκάο. Μάλιστα, επί του θέματος πήρε θέση και ο πρόεδρος της νυν ομάδας του, επιβεβαιώνοντας ότι η Πόρτο τον ενημέρωσε ότι θα κάνει χρήση της οψιόν επαναγοράς, αλλά ακόμη δεν τα έχει βρει με τον ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο πρακτορείο «Renascença», ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας, Πάουλο Μενέσες, επιβεβαίωσε την πρόταση της Πόρτο για να πάρει πίσω τον ποδοσφαιριστή, παραδέχθηκε ότι ακόμη δεν έχει βρεθεί λύση με τον 22χρονο μπακ και άφησε να εννοηθεί ότι του ασκούνται πιέσεις να πει το «ναι» στους Δράκους, καθώς τόσο η Πόρτο όσο και η Πάσος Φερέιρα, θέλουν να τελειώσει το θέμα άμεσα και με συγκεκριμένο τρόπο…

Αναλυτικά, ο Μενέσες, τόνισε: «Η Πάσος Φερέιρα δέχτηκε επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό και ως όφειλε ενημέρωσε την Πόρτο που είχε δικαίωμα επαναγοράς ή όχι του παίκτη. Η Πόρτο μάς ενημέρωσε πως ενδιαφέρεται για την επαναγορά του ποδοσφαιριστή. Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση και ο παίκτης δεν έχει πει την απόφασή του, η οποία είναι κομβικής σημασίας. Η Πόρτο μας ενημέρωσε πως θέλει να ασκήσει το δικαίωμα επαναγοράς, αλλά θα πρέπει να συμφωνήσει και με τον παίκτη. Εγώ έχω μιλήσει με τον Όλεγκ, αλλά δεν θέλω να τον επηρεάσω σε οτιδήποτε αποφασίσει. Δεν θα δεχτώ όμως να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση».

Οπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το «Renascença», ο Ρέαμπτσιουκ εμφανίζεται να είναι απόλυτος στις επαφές που έχει με τη διοίκηση της Πόρτο, αρνούμενος να συζητήσει το ενδεχόμενο μετακίνησής του στο «Ντραγκάο». Ειδικά, μάλιστα, από τη στιγμή που οι Δράκοι θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους από το καλοκαίρι και μετά. Γεγονός που ο ίδιος κρίνει πως δείχνει απλώς ότι δεν θέλουν να πάει στον Ολυμπιακό και όχι ότι τον πιστεύουν και τον υπολογίζουν πραγματικά.

Είναι σαφές ότι η υπόθεση βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού. Ο Ολυμπιακός δεν είπε το παραμικρό από το πρωί, όταν και επιβεβαιώθηκε ότι η Πόρτο κινείται για να αποκτήσει τον Ολεγκ. Εκανε τις ενέργειες που έπρεπε, έδειξε και πάλι στον παίκτη πόσο πολύ τον πιστεύει και τον υπολογίζει και από τη στιγμή που έχει επιτευχθεί συμφωνία με την Πάσος Φερέιρα, πλέον περιμένει να δει εάν ο ποδοσφαιριστής θα καταφέρει να αντισταθεί ως το τέλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ