ΟΦΗ : Μέρος του προγράμματος έβγαλε ο Ντε Γκουζμάν

ΟΦΗ : Μέρος του προγράμματος έβγαλε ο Ντε Γκουζμάν

Για μία ακόμη φορά, ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν δεν κατάφερε να βγάλει όλο το πρόγραμμα, καθώς δεν είναι απόλυτα έτοιμος ακόμα.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρησης της Κυριακής (3/1, 15:00) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο συνεχίζεται.

Ο προπονητής των Κρητικών, Γιώργος Σίμος, δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα, ωστόσο είδε για μία ακόμη φορά τον Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν να βγάζει μέρος του κανονικού προγράμματος προπόνησης. Δεν είναι απόλυτα έτοιμος ακόμα και παραμένει αμφίβολος για τον επικείμενο αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (30/12) στο «Θ. Βαρδινογιάννης», ολοκληρώθηκε μια ακόμη ημέρα προετοιμασίας της ομάδας μας, ενόψει του αγώνα την Κυριακής (3/1) με τον Παναιτωλικό.

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχαν οι Jonathan De Guzman και Felipe Souza. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε ο Νίκος Μαρινάκης, ενώ οι Απόστολος Γιάννου, Κώστας Γιαννούλης, Adil Nabi και Vajebah Sakor έκαναν θεραπεία.

Ο Ricardo Vaz συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις μεταβιβάσεων, μετάβασης σε μικρούς χώρους, τακτικής με τελειώματα και αγωνιστικό παιχνίδι.

Η προετοιμασία για το ματς με τον Παναιτωλικό θα συνεχιστεί αύριο, Πέμπτη (31/12), με προπόνηση που θα γίνει στις 10:30 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ