Κοντοές : «Μου άφησε μια γλυκόπικρη γεύση το γκολ»

Κοντοές : «Μου άφησε μια γλυκόπικρη γεύση το γκολ»

Ο Γιάννης Κοντοές τόνισε πως το πρώτο γκολ στην καριέρα του του άφησε ανάμεικτα συναισθήματα επειδή δεν συνοδεύτηκε με νίκη για τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στον Γιάννη Κοντοέ το πρώτο γκολ που σημείωσε στην καριέρα του, καθώς όπως τόνισε δεν συνοδεύτηκε με τους τρεις βαθμούς της νίκης, σ’ ένα παιχνίδι που, σύμφωνα με τον ίδιο, ο Απόλλωνας άξιζε τη νίκη κόντρα στον Πλατανιά.

«Η αλήθεια είναι, όσο κι αν φαίνεται οξύμωρο, ότι ο φροντιστής μου είχε πει ότι θα βάλω γκολ και ο Ζησόπουλος στο φάουλ μου είπε πήγαινε μέσα. Μου αφήνει μια γλυκόπικρη γέυση, σίγουρα είναι έντονο συναίσθημα, αλλά θα ήταν καλύτερα να συνοδευόταν και με τους τρεις βαθμούς», είπε αρχικά στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε:

«Το έχω πει και σε παλιότερη συνέντευξη ότι αν είχαμε την ίδια ομάδα από το καλοκαίρι, θα είχαμε κάνει πολύ καλύτερα πράγματα. Έχουμε πολύ καλή ομάδα αυτή τη στιγμή. Τηρουμένων των αναλογιών παίζουμε για το αποτέλεσμα. Πατούσαμε πολύ καλύτερα σήμερα, αν εξαιρέσεις ένα 5λεπτο, 7λεπτο, έχουμε καλύτερους παίκτες και νομίζω χωρίς να ακουστεί κάπως ότι σήμερα αξίζαμε και τους τρεις βαθμούς».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ