Βλέπει Κροβίνοβιτς ο ΠΑΟΚ

Βλέπει Κροβίνοβιτς ο ΠΑΟΚ

Στο στόχαστρο της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία ο Κροάτης μέσος.

Ο… χορός των μεταγραφών ξεκινάει και επίσημα αύριο, με τις ελληνικές ομάδες να έχουν ήδη ξεκινήσει το σκανάρισμα της αγοράς.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο επιθυμούν την ενίσχυση της ομάδας, με το όνομα του Φίλιπ Κροβίνοβιτς να έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων.

Ο 25χρονος μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία, που ψάχνει μεταγραφική… ένεση στον χώρο του κέντρου.

Ο Κροάτης χαφ ανήκει στην Μπενφίκα, με τους Λουζιτανούς να τον έχουν παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στην αγγλική Γουέστ Μπρόμιτς.

Με τη φανέλα του συλλόγου της Premier League, έχει καταγράψει 11 συμμετοχές την εφετινή σεζόν, με τον Κροάτη να αγωνίζεται για 17 λεπτά στην εντός έδρας συντριβή (0-5) από την Λιντς. Πέρυσι, ήταν βασικός και αναντικατάστατος, καθώς αγωνίστηκε σε 43 ματς, έχοντας 3 γκολ και 4 ασίστ.

Να σημειωθεί, πως ο 25χρονος χαφ έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την NK Ζάγκρεμπ, ενώ έχει περάσει και από την Ρίο Άβε.  Τον Ιανουάριο του 2017 είχε έναν σοβαρό τραυματισμό (ρήξη πρόσθιου χιαστού) που τον κράτησε εκτός για περίπου έναν χρόνο.

Το συμβόλαιο του με την Μπενφίκα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

Δείτε τον Φίλιπ Κροβίνοβιτς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ