ΑΕΚ : Καλεί τους φιλάθλους της να δώσουν το όνομα στο κτίριο στο νότιο πέταλο (pic)

ΑΕΚ : Καλεί τους φιλάθλους της να δώσουν το όνομα στο κτίριο στο νότιο πέταλο (pic)

Τη βοήθεια των φιλάθλων της για την ονομασία του κτιρίου που βρίσκεται στο νότιο πέταλο ζητάει η ΑΕΚ μέσα από τα social media της ομάδας.

Η αντίστροφη μέτρηση για την είσοδο της ΑΕΚ στην «Αγία Σοφιά» έχει ήδη ξεκινήσει με την Ένωση να ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στο σπίτι της. Θέλοντας να βάλει στο κλίμα όλους τους Ενωσίτες, οι «κιτρινόμαυροι« δίνουν την ευκαιρία στους φιλάθλους τους να δώσουν εκείνοι το όνομα στο κτίριο που βρίσκεται στο νότιο πέταλο του γηπέδου, πίσω από την παλιά σκεπαστή.

Μέσα από ψηφοφορία στο Instagram, οι φίλο της ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν οι ίδιοι το όνομα που θα πάρει το κτίριο στο νότιο πέταλο της «Αγίας Σοφιάς».

Αναλυτικά:

«Πρότεινε τώρα, εσύ, μέσα από τα Instagram stories του επίσημου λογαριασμού της ΠΑΕ ΑΕΚ το όνομα του κτιρίου στο Νότιο πέταλο του γηπέδου μας, πίσω από την παλιά σκεπαστή!

Το όνομα του κτιρίου που θα στεγάσει την ιστορία μας με τα δύο μουσεία αλλά και όλες τις βοηθητικές χρήσεις με το εστιατόριο, το AEK shop, το εκκλησάκι στη μνήμη του Λουκά Μπάρλου και πολλά ακόμα!

Γράψε εσύ την ιστορία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ