H «τρέλα» του Ρέαμπτσιουκ και ο Μαρτίνς που τον βάζει άμεσα!

H «τρέλα» του Ρέαμπτσιουκ και ο Μαρτίνς που τον βάζει άμεσα!

Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε. Άμεσα, αποτελεσματικά, ουσιαστικά έκλεισε το κενό στο ρόστερ του και έφερε έναν έτοιμο παίκτη με ρυθμό που έχει «κάψα» να παίξει με τα ερυθρόλευκα…

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έρχεται Πρωτοχρονιάτικα στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο νεαρός αριστερός μπακ με το που έκλεισε το deal των νταμπλούχων Ελλάδας με την Πάσος Φερέιρα βρήκε την πρώτη πτήση και έρχεται «τρελαμένος» με τον Θρύλο για να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Ρέαμπτσιουκ από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός στο προσκήνιο έδειξε με κάθε τρόπο την επιθυμία του να έρθει στον Πειραιά. Ρίχνοντας «χυλόπιτα» στους «δράκους» που επιχείρησαν εντέχνως να του κλείσουν τον δρόμο για τον Πειραιά. Πόσο πολύ θέλει να φορέσει τα ερυθρόλευκα και πόσο πολύ τον υπολογίζει και τον περιμένει ο Πέδρο Μαρτίνς που τον επέλεξε φαίνεται ξεκάθαρα και από το γεγονός ότι θα βρεθεί στη χώρα μας λίγο μετά τον ερχομό του 2021! Πρωτοχρονιά στον αέρα θα κάνει ο Ρέαμπτιούκ για χάρη του Ολυμπιακού!

Δεν έρχεται τυχαία τόσο γρήγορα ο νεαρός άσος. Έρχεται γιατί ο Μαρτίνς ήθελε όσο πιο γρήγορα γινόταν να κλείνει το κενό που άφησε ο Βινάγκρε και να μπορέσει να έχει επιτέλους παρτενέρ ο Χολέμπας. Και αυτό έγινε με τον καλύτερο τρόπο με την διοίκηση να κάνει άμεσα την επιθυμία του προπονητή πράξη! Φέρνει έναν παίκτη έτοιμο αγωνιστικά, με φουλ ρυθμό, ταλαντούχο και πολλά υποσχόμενο και για το μέλλον. Δίνει δηλαδή την καλύτερη λύση στο πρόβλημα όσο πιο γρήγορα γινόταν!

Πρώτη Ιανουαρίου θα είναι στην Αθήνα ο Ρέαμπτσιούκ, θα περάσει την Παρασκευή από ιατρικές εξετάσεις και θα πάει κατευθείαν για προπόνηση στο Ρέντη. Μην απορήσετε αν τον δείτε και στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Σίγουρα πάντως θα είναι έτοιμος για τα απανωτά παιχνίδια που έρχονται και το… τουρνέ ανά την Ελλάδα σε Τρίπολη (Αστέρα), Αγρίνιο (Παναιτωλικό) και Θεσσαλονίκη (ΠΑΟΚ).

Ο Ολυμπιακός έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το μοναδικό κενό που είχε στο ρόστερ του και τώρα απερίσπαστος στρέφεται στα μεγάλα ματς που τον περιμένουν τον Ιανουάριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ