Τα δώρα που περιμένει ο ΠΑΟΚ από τον Άγιο Βασίλη

Τα δώρα που περιμένει ο ΠΑΟΚ από τον Άγιο Βασίλη

Το 2020 πέρασε, το 2021 έρχεται και ο ΠΑΟΚ στέλνει το δικό του γράμμα στον Άγιο Βασίλη, ζητώντας πολύτιμα δώρα για τη νέα χρονιά.

Το 2020 ήταν μια ιδιαίτερη και ταυτόχρονα περίεργη χρονιά για τον ΠΑΟΚ. Δεν κατάφερε ο σύλλογος να κατακτήσει κάποιον τίτλο, είχε πολλά προβλήματα κυρίως οικονομικής φύσεως, λόγω του Financial Fair Play, ενώ προέκυψαν μέσα στη σεζόν αυτή και τα προβλήματα με την πολυιδιοκτησία και τη δωροδοκία του Σιαμπάνη στο πρόσφατο ντέρμπι.

Η χρονιά γενικότερα έκλεισε με αρνητικό πρόσημο για τους στόχους και τις προσδοκίες που είχαν θέσει οι ιθύνοντες της ομάδας και κυρίως ο Ιβάν Σαββίδης, ενώ προέκυψε και η πανδημία για να φέρει σε ακόμη πιο δύσκολη κατάσταση την ομάδα. Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μισό της σεζόν κατάφερε να ισοσκελίσει τα οικονομικά του με την παρουσία του στους ομίλους του Europa League, ενώ έφτασε μια ανάσα από το «όνειρο» της συμμετοχής για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League.

Μετά το καλοκαίρι τα πράγματα ήταν κάπως καλύτερα, αν και αποχώρησαν αρκετοί ποδοσφαιριστές με μεταγραφές, όπως οι Πέλκας, Άκπομ και μάλιστα όχι για μεγάλα ποσά, αλλά και ο Αμπέλ Φερέιρα με αποτέλεσμα να έρθει ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο ΠΑΟΚ με τον Ουρουγουανό πέτυχε σημαντικές νίκες και ψάχνει ένα ντεμαράζ στο δεύτερο μισό για να επιστρέψει στην κορυφή. Αν λοιπόν ο Δικέφαλος του βορρά έγραφε γράμμα στον Άγιο Βασίλη για το τι θέλει και τι περιμένει το 2021 νομίζω ότι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Το πρώτο πράγμα που θα ζητούσαν στον ΠΑΟΚ είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος και αυτό θα ήθελαν. Και εφόσον γινόταν αυτό το ένα δώρο φέρνει το άλλο. Όμως ας τα πάρουμε όλα από την αρχή.

Το πρώτο χρονικά δώρο που θα ήθελαν στον ΠΑΟΚ είναι αναμφίβολα πετυχημένες μεταγραφές τον Γενάρη προκειμένου να ανέβει επίπεδο η ομάδα. Εφόσον γίνει αυτό ο ίδιος ο Γκαρσία θα ήθελε αυτή τη φορά να είναι σοβαρός ο Αμρ Ουάρντα που αποκτήθηκε τις τελευταίες μέρες του 2020. Αν γίνει αυτό θα προσφέρει πολλές λύσεις, αφού πρόκειται για έναν σπουδαίο παίκτη. Αν λοιπόν ο Άγιος Βασίλης κάνει πράξη την ευχή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, τότε δεδομένα θα κυνηγήσει τον τίτλο.

Από εκεί και έπειτα στον ΠΑΟΚ θα ήθελαν να έχουν και αγωνιστική σταθερότητα, ενώ το ιδανικό δώρο αναμφίβολα θα ήταν το νταμπλ. Δύσκολο όμως προς το παρόν. Κλείνοντας, το πολυπόθητο δώρο των ασπρόμαυρων θα ήταν η συμμετοχή (επιτέλους) στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Κάτι που προϋποθέτει βεβαίως και την κατάκτηση του τίτλου. Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς τις δυσκολίες που θα έχει ο Άγιος Βασίλης διαβάζοντας το γράμμα του ΠΑΟΚ, αφού η αλήθεια είναι ότι ο Δικέφαλος του βορρά δεν ζητάει και λίγα.

Τέλος, για να μην ξεχαστώ κι εν μέσω πανδημίας, ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να έχει μπει μπροστά και η νέα Τούμπα για να είναι το 2021 το πιο σημαντικό έτος στην ιστορία της ομάδας. Πολλά τα δώρα που θα ήθελε ο ΠΑΟΚ, μπορεί όμως ο Άγιος Βασίλης να τα κάνει πράξη; Θα δούμε σε έναν χρόνο από τώρα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ