Ρέαμπτσιουκ σε Πόρτο : «Σκέφτομαι ήδη τον Ολυμπιακό»

Ρέαμπτσιουκ σε Πόρτο : «Σκέφτομαι ήδη τον Ολυμπιακό»

Πορτογαλικό tweet αποκάλυψε πως ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ ξεκαθάρισε στους παράγοντες της Πόρτο ότι έχει επιλέξει τον Ολυμπιακό.

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ βρίσκεται στην Αθήνα από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, για να ολοκληρώσει σήμερα τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Η επιλογή του Μολδαβού αριστερού μπακ να ταξιδέψει τέτοια μέρα, δείχνει την επιθυμία του να φορέσει τα ερυθρόλευκα και έρχεται να προστεθεί στην απόρριψε της Πόρτο.

Μάλιστα, ένα πορτογαλικό δημοσίευμα αποκαλύπτει σε συντομία τον διάλογο μεταξύ του Ρέαμπτσιουκ και παράγοντα της Πόρτο, κατά τη διαπραγμάτευση των τελευταίων ωρών.

Με τη στάση του, ο Μολδαβός ακραίος δεν άφησε κανένα περιθώριο παρερμηνείας. Είχε επιλέξει να εγκατασταθεί στον Πειραιά και δεν θα έπαιζε στο Ντραγκάο.

«Όλεγκ, ποια είναι η κατάσταση σου;» ήταν η ερώτηση των ανθρώπων της Πόρτο στον Ρέαμπτσιουκ. Ο Μολδαβός απάντησε χωρίς περιστροφές: «Έχω ήδη το μυαλό μου στον Ολυμπιακό και θα ήθελα να παίξω για αυτόν».

Οι Πορτογάλοι αντιλήφθηκαν ότι ο ποδοσφαιριστής δεν επρόκειτο να αλλάξουν και αποδέχτηκαν την κατάληξη της υπόθεσης. «Αφού θέλεις να πας, πήγαινε» ήταν τα λόγια των διοικούντων την Πόρτο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ