Αμρ Ουάρντα, ή αλλιώς… ασ’ τον τρελό στην τρέλα του

Αμρ Ουάρντα, ή αλλιώς… ασ’ τον τρελό στην τρέλα του

Ο Ουάρντα γύρισε στον ΠΑΟΚ για να δείξει ότι η τρέλα του δεν θα τον εμποδίσει να παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί (όπως κανείς άλλος στον Δικέφαλο)

Ηλικιακά, δεν είναι παιδί πια. Δεν είναι ο άπειρος και αλέγρος 22χρονος «μικρός» από την Αίγυπτο που έκανε την αγωνιστική του «έκρηξη» στον Παναιτωλικό. Είναι στα 27 του. Με περιπέτειες σχεδόν σε κάθε βήμα του. Και με την τελευταία ευκαιρία να παίξει ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ. Αν και η αλήθεια είναι πως το ποδόσφαιρο δεν ήταν ποτέ το πραγματικό πρόβλημα για τον Αμρ Ουάρντα. Το πρόβλημα ήταν και παραμένει σε μεγάλο βαθμό το μυαλό του.

Αυτή η ανεξέλεγκτη «τρέλα», ο παρορμητισμός σε επίπεδο ανωριμότητας, που σε βγάζει από τα ρούχα σου. Μπορεί, όμως, να αλλάξει ο Ουάρντα; Μπορεί να σβήσει ο ήλιος; Ε, όταν σβήσει ο ήλιος, τότε και ο Ουάρντα θα αλλάξει. Εως τότε, όποιος θέλει να απολαύσει τις απίθανες ποδοσφαιρικές του ικανότητες, το αστείρευτο ταλέντο και την ικανότητά του να παίρνει μόνος του νίκες, θα πρέπει να τον ανέχεται. Ή τέλος πάντων, να βρει έναν τρόπο να τον έχει σε… υπνωση. Σε «καταστολή» για τις εκτός γηπέδων δράσεις του.

Το οξύμωρο; Από τον Ιανουάριο του 2017 όταν και αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, έπαιρνε ευκαιρίες. Και έδειχνε τι μπορεί να κάνει. Μέχρι και γκολ κόντρα στην Μπενφίκα, στα πλέι οφ του Champions League έβαλε, μέσα στο Ντα Λουζ. Αλλά Γενάρη πάλι εκδιώχθηκε κακήν κακώς! Το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου τον βρήκε στην Πορτογαλία, ως δανεικό στο Φεϊρένσε. Μία εβδομάδα μετά την έναρξη των προπονήσεων, το χάος.

Κατηγορήθηκε ότι την… έπεσε στις συζύγους δυο συμπαικτών του, μετά το τέλος της προπόνησης, οι οποίες έκαναν γνωστό το περιστατικό. Αμέσως ο Αιγύπτιος βρέθηκε στο στόχαστρο των νέων συμπαικτών του και πριν συμπληρώσει 10 ημέρες απομακρύνθηκε άρον άρον! Για να βρει πάλι «λιμάνι» στον Ατρόμητο του Κάναντι.

Μετά από περιπλανήσεις σε Λάρισα και Βόλο, ο ΠΑΟΚ και ο Πάμπλο Γκαρσία αποφάσισαν να επενδύσουν στον συνδυασμό ταλέντου και τρέλας του Ουάρντα. Με τη διαφορά ότι όλο αυτό ξεκίνησε όταν ο Αρης έδειξε ενδιαφέρον για τον παίκτη. Μένει, λοιπόν, να φανεί εάν ο Δικέφαλος θα… αφήσει τον «τρελό» στην τρέλα του και θα του δώσει χώρο, ή απλός δεν ήθελε να πάει στον συμπολίτη.

Εάν τον αφήσει να αναπτύξει στον αγωνιστικό χώρο την ποιότητα και το ποδοσφαιρικό ταλέντο του, ο Ουάρντα μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο που… δεν μπορεί να παίξει κανείς άλλος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ