Νέα σενάρια από την Τουρκία : «Κοντά στην Τράμπζονσπορ ο Λιβάγια»

Νέα σενάρια από την Τουρκία : «Κοντά στην Τράμπζονσπορ ο Λιβάγια»

«Βροχή» τα δημοσιεύματα στην Τουρκία για το μέλλον του Μάρκο Λιβάγια, με τους γείτονες να αναφέρουν πως ο επιθετικός της ΑΕΚ βρίσκεται κοντά στην ομάδα της Τραπεζούντας.

Πρώτη μέρα της νέας χρονιάς και τα σενάρια για το μέλλον του Μάρκο Λιβάγια, συνεχίζονται στην γειτονική Τουρκία.

Η Τράμπζονσπορ φέρεται να επιθυμεί την απόκτηση του επιθετικού της ΑΕΚ, με τους Τούρκους να πηγαίνουν ένα βήμα… παρακάτω την υπόθεση, υπογραμμίζοντας σήμερα (1/1) πως ο Κροάτης φορ είναι κοντά στην ομάδα της Τραπεζούντας.

Οι Τούρκοι αναφέρουν πως ο Μάρκο Λιβάγια έχει ζητήσει από την διοίκηση της ομάδας 1.5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ κάνουν λόγο για επικείμενες διαπραγματεύσεις του μάνατζερ του Κροάτη με την Τράμπζονσπορ.

Θυμίζουμε , πως οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν την απάντηση του 27χρονου στην πρόταση ανανέωσης, με τον Λιβάγια να έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί με όποιον σύλλογο επιθυμεί από σήμερα. Το συμβόλαιο του Κροάτη επιθετικού με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται σε 6 μήνες, ενώ ο Παναγιώτης Κονέ έχει ζητήσει διορία λίγων ημερών για να διευθετήσει το ζήτημα.

Την εφετινή σεζόν, ο Κροάτης φορ βρίσκεται μακριά από τον καλό του εαυτό, καθώς σε 18 αναμετρήσεις μετράει 4 γκολ και 2 ασίστ. Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο ευελπιστούν πως η έλευση του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της Ένωσης, θα παίξει καταλυτικό ρόλο ως προς την παραμονή του στην ομάδα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ